Ingrid Landmark Tandrevold

 
 
Post cover
Image courtesy of "NRK"
Ingrid Landmark Tandrevold slo tilbake med VM-sølv

Ingrid Landmark Tandrevold var først rørt og glad etter sølvet på fellesstarten, men så satte et seiersintervju seg fast i hodet.


– Så da begynte jeg å tenke på det og klarte liksom ikke helt å nyte det. Å skyte fullt på stående i dag er veldig imponerende etter det mesterskapet hun har hatt, sier Öberg til NRK. – Jeg er så imponert over det Tandrevold leverer i dag. Men etter at Tandrevold fikk sølvmedaljen tredd over hodet, har hun ikke klart å nyte følelsen. Jeg er veldig imponert. Hun hentet inn franske Julia Simon, og parkerte verdenscuplederen i sporet.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Tandrevold tok sølv: – Hadde det vært et par hundre meter til, tror jeg det hadde blitt gull

Dagen etter den store nedturen på stafetten viste Ingrid Landmark Tandrevold virkelig hva hun er god for.


Hun går i sitt eget tempo og klarer å disponere runden. Marte Olsbu Røiseland viste tidlig på fellesstarten at hun ønsket å være med de beste. På sisterunden passerte hun franske Julia Simon i løypa, før hun gjorde et ærlig forsøk på å ta seg helt fram til gullet. – Den måten hun går sisterunden på ... Sveriges skytterprofil vant distansen og sin andre gullmedalje i mesterskapet, 4,8 sekunder foran Norges beste utøver. Du har en VM-medalje i sikte.
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Bannet på direkten etter sølvbragden: – Jeg angrer skikkelig

OBERHOF (VG) Lørdag måtte Ingrid Landmark Tandrevold (26) gå tre strafferunder på stafetten. Søndag slo hun tilbake med sølv på fellesstarten som avsluttet ...


Etter det siste rennet var hun tårevåt i intervjuet med Det er så vanskelig å få det gjennom, og si at man har troen på seg selv. [Les ogsåOBERHOF (VG) Johannes Thingnes Bø (29) lå an til nok et VM-gull på søndagens fellesstart.](/sport/skiskyting/i/xgeqpX/gullet-glapp-for-thingnes-boe-samuelsson-vant-fellesstarten?utm_source=inline-teaser&utm_content=9zo9yr) Så ble jeg litt bitter og ville ikke dele gleden med de som har vært kritiske, jeg ville bare dele den med de som har vært positive. Marte Olsbu Røiseland (32) tok individuell bronse og to stafettgull i VM etter en trøblete sesong. Da er det bare å gi en klem og juble, sier Waaler Kaas. Hun føler at hun er i sitt livs form, sier landslagstrener Sverre Waaler Kaas til VG. Knotten og Tandrevold feiret sammen i målområdet. For jeg angret så på at jeg hadde bannet på TV. I pressesonen kort tid etterpå sier Tandrevold at hun raskt angret på språkbruken. På den stående skytingen var hun helt feilfri. – Det ble bare litt mye for meg, for alle har liksom vært så kritiske, så skulle plutselig alle være med på min glede.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Tandrevold slo tilbake - tok sølv på fellesstarten

Ingrid Landmark Tandrevold fikk en gedigen opptur etter stafett-skuffelsen.


Det var et nytt løp i dag, og jeg ville vise for meg selv at jeg kan dette. Det er ikke dette som avgjør om jeg er god eller ikke, sier hun. Før eller senere får man uttelling, sier hun til TV 2. – Nå er jeg virkelig glad, og det bør jeg være også. Både gode råd og hva alle i mixed zone sier. – Jeg hadde en god prat med Patrick Oberegger i går om hvordan vi skulle snu det og starte på nytt, for jeg har dratt på meg de dårlige erfaringene.
show more
Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"
Tandrevold slo tilbake med VM-sølv: – Veldig glad og lettet

Svenske Hanna Öberg var best på fellesstarten i skiskytter-VM i Oberhof. Ingrid Landmark Tandrevold tok sølvet.


– Det var gøy. Nå var det stopp, sa Froland-jenta. Det var noe jeg kunne forutsett. – Jeg er veldig glad og lettet. – De (Kaas og Oberegger) er trenerne mine, men også veldig nære. – Hun kommer til å sove godt i natt, for hun har hatt mange netter der hun har grublet mye, tror jeg.


Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Før sølvløpet ville hun minne trenerne på én ting

OBERHOF (Aftenposten): Fra fiasko til VM-sølv. Dette skjedde på innsiden av Ingrid Landmark Tandrevolds snuoperasjon.


Les hele saken med abonnement Det var følelsene som boblet inni Ingrid Landmark Tandrevold etter VM-sølvet. Dette skjedde på innsiden av Ingrid Landmark Tandrevolds snuoperasjon.


Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"
Tandrevold slo tilbake med VM-sølv: – Veldig glad og lettet

Ingrid Landmark Tandrevold reiste seg etter stafettnedturen og tok en knallsterk sølvmedalje på fellesstarten i VM søndag.


– Det var gøy. Nå var det stopp, sa Froland-jenta. Det var noe jeg kunne forutsett. – Jeg er veldig glad og lettet. – De (Kaas og Oberegger) er trenerne mine, men også veldig nære. – Hun kommer til å sove godt i natt, for hun har hatt mange netter der hun har grublet mye, tror jeg.


Post cover
Image courtesy of "MSN"
Tandrevold tok sølv på siste VM-øvelse

– Ja, da, Ingrid Landmark Tandrevold! Du har sjansen på en VM-medalje. Fantastisk skyting! utbrøt NRK-kommentator Andreas Stabrun Smith da Fossum-skiskytteren ...


Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Tandrevold tok sølv: – Hadde det vært et par hundre meter til, tror jeg det hadde blitt gull

– Ja, da, Ingrid Landmark Tandrevold! Du har en VM-medalje i sikte. Det er en fantastisk prestasjon! utbrøt NRK-kommentator Andreas Stabrun Smith da Fossum- ...


Hun går i sitt eget tempo og klarer å disponere runden. Marte Olsbu Røiseland viste tidlig på fellesstarten at hun ønsket å være med de beste. På sisterunden passerte hun franske Julia Simon i løypa, før hun gjorde et ærlig forsøk på å ta seg helt fram til gullet. – Den måten hun går sisterunden på ... Sveriges skytterprofil vant distansen og sin andre gullmedalje i mesterskapet, 4,8 sekunder foran Norges beste utøver. Du har en VM-medalje i sikte.
show more
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Norsk VM-sølv

Ingrid Landmark Tandrevold (26) slo tilbake etter stafett-skuffelsen og tok sølv på VMs siste øvelse.


Inn på andre liggende ble det bom på alle tre. På første sekunderingspost etter tredje skyting var NRKs kommentatorduo fornøyd. Det har vært mange som har vært med på denne lille reisen. Jeg har prestert dårligere enn det jeg har følt jeg har kunnet. Jeg må være glad, fordi jeg har vært veldig skuffet, sier Tandrevold. I mål var den svenske jenta fem sekunder foran Landmark Tandrevold. Jeg sa til henne at vi måtte hjelpe oss selv. Nøkkelen til å reise deg igjen har du inni deg selv. Jeg fikk lov til å stå over intervju før løpet, og fikk være i min egen boble, sier hun. På de to stående seriene skjøt hun feilfritt, og kjempet lenge om gullet med Öberg. Det har gått utover trenerne og samboeren at jeg ikke har fått det til. I dag skulle vi stole på at mine enkle ting er godt nok.
show more