Linda Johansen

 
 
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Selger huset: - Blir et savn

Den norske kosmetikkgründeren Linda Johansen (55) og ektemannen Timm Runar Wold (49) selger boligen sin fra 2016, som ligger i et veletablert villaområde på ...


Vi får være midt i byen, og er så heldig at vi får en veldig skjermet, stor terrasse utenfor huset med fuglekvitter. - Jeg sa til Timm at hvis vi skulle flytte til Oslo på et eller annet tidspunkt, så måtte vi gjøre det nå. Huset er ikke helt nytt da det er fra 80-tallet. - Men det her handler også om det at vi skal flytte teamet og kontoret vårt til Solli plass. Så det er klart at det er litt vemodig å flytte. - Det er jo et veldig hyggelig sted og er perfekt for barnefamilier.
show more
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
- Man må leve litt

I disse dager selger kosmetikkgründer Linda Johansen (55) og ektemannen Timm Wold (49) boligen sin, som ligger i et veletablert villaområde på toppen av ...


- Da er det vanlig at kjærestetid ofres først, og det drukner litt i de hverdagslige utfordringene. Å ta drosje eller tog inn til byen koster mye penger, så da ender det ofte opp med at vi bare blir hjemme, sa hun, og fortsatte: - Jeg føler bare at hvis vi kommer oss til byen, så blir det lettere å legge inn litt kjæresteting også.
show more
Post cover
Image courtesy of "Se og Hør"
- Vi må prioritere mer kjærestetid

I disse dager selger kosmetikkgründer Linda Johansen (55) og ektemannen Timm Wold (49) boligen sin, som ligger i et veletablert villaområde på toppen av ...


- Da er det vanlig at kjærestetid ofrest først, og det drukner litt i de hverdagslige utfordringene. Så vi ble jobbende mye alene begge to og hadde kommet inn i et mønster hvor vi bare jobbet og sov. Å ta drosje eller tog inn til byen koster mye penger, så da ender det ofte opp med at vi bare blir hjemme, sa hun, og fortsatte: - Jeg føler bare at hvis vi kommer oss til byen, så blir det lettere å legge inn litt kjæresteting også. - Man må leve litt når man fortsatt orker da. Det har ført til at kjærestetiden har blitt nedprioritert.
show more
Post cover
Image courtesy of "Østlandets Blad"
(+) Linda Johansen forlater Rosenholm – åpner fysisk butikk i Oslo

Linda Johansen åpner en fysisk butikk i Oslo i juni. Administrasjonen i hudpleieselskapet hennes følger med. Lager og logistikk er det eneste som blir igjen ...


Linda Johansen åpner en fysisk butikk i Oslo i juni. Østlandets Blad er en del av Amedia, og vi er ansvarlig for dine data. Administrasjonen i hudpleieselskapet hennes følger med.