Madeleine McCann

 
 
Post cover
Image courtesy of "Se og Hør"
Hevder hun er savnede Madeleine McCann

For øyeblikket går den polske 21-åringen ved navn Julia Wandelt viralt, etter å ha delt flere videoer og bilder Instagram, der hun hevder å være Madeleine ...


Hittil har hun i skrivende stund fått i overkant av 740 000 følgere på Instagram, og flere har forsøkt å spre budskapet hennes. Påstandene har fått flere til å undre seg om hvorfor 21-åringen ikke kan ta DNA-test sammen med sin egen familie. Det er ingen spor av McCann - men nå mener altså polske Wandelt at hun kan være av interesse i saken. 21-åringen skal også ha oppsøkt politiet da hun begynte å fatte mistanke, men de skal ikke ha trodd henne, hevder hun. I fjor ble en tysk mann siktet, uten at ytterligere informasjon er blitt kjent. Hun var tre år på tidspunktet.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Hevder hun er Madeleine McCann

Hevder hun er Madeleine McCann. Julia Wandelt (21) sier hun selv tror at hun er Madeleine McCann og går viralt i sosiale medier. Håkon Borge Fredriksen. 20. feb 2023 17:43. I 2007 forsvant britiske Madeleine McCann under en familieferie i Portugal.


På TikTok har videoer av henne blitt sett flere millioner ganger. Målet var å komme i kontakt med familien til McCann. Wandelt hevder også å ha blitt misbrukt av en mann som barn. På Instagram går hun under navnet @iammadeleinemccann, og videoene hennes fått flere millioner visninger. På sin Instagram-konto har Wandelt skrevet: Selv hevder hun at hun tror hun er den forsvunne jenta, og hun går nå viralt i sosiale medier med sine utsagn.
show more
Post cover
Image courtesy of "Sosialnytt.com"
Polsk jente hevder hun er Madeleine McCann : Ser du likheten?

En polsk 21-åringen ved navn Julia Wandelt går viralt etter at hun har delt flere videoer og bilder Instagram – der hun hevder å være Madeleine McCann.


Se og Hør skriver at 21-åringen også skal ha oppsøkt politiet da hun begynte å fatte mistanke, men de skal ikke ha trodd henne, hevder hun. – Vi vet at han var på resorten omtrent en time før Madeleine sist ble sett rundt 21.00. Han tok da en samtale på sin portugisiske mobil fra en annen portugisisk telefon. I år skulle hun ha fylt 19. Han leide et hus i Praia de Luz, samme området som Madeleine forsvant fra. [orsvant i 2007 da familien var på ferie i Algarve-regionen sør](https://sosialnytt.com/siste-har-man-endelig-funnet-mannen-som-bortforte-madeleine-mccann/) i Portugal.
show more
Post cover
Image courtesy of "Dagens.no"
Ung kvinne går viralt: Hevder å ha «bevis» for at hun er Madeleine McCann

Den lille britiske jenta forsvant fra en ferieleilighet i Praia da Luz i Algarve, Portugal, i 2007. Da hun forsvant, var hun tre år gammel. Hun har aldri blitt ...


Jeg tror jeg kan være Madeleine. Den lille britiske jenta forsvant fra en ferieleilighet i Praia da Luz i Algarve, Portugal, i 2007. Den polske kvinnen har blitt så overbevist om at hun er Madeleine at hun vil ha en DNA-test gjort slik at hun kan bevise at hun har rett.


Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Hevder hun er Madeleine McCann

Julia Wandelt (21) sier hun selv tror at hun er Madeleine McCann og går viralt i sosiale medier.


På TikTok har videoer av henne blitt sett flere millioner ganger. Målet var å komme i kontakt med familien til McCann. Wandelt hevder også å ha blitt misbrukt av en mann som barn. På Instagram går hun under navnet @iammadeleinemccann, og videoene hennes fått flere millioner visninger. På sin Instagram-konto har Wandelt skrevet: Selv hevder hun at hun tror hun er den forsvunne jenta, og hun går nå viralt i sosiale medier med sine utsagn.
show more