Marcus Rashford

2023 - 2 - 19

Image courtesy of "United.no"

– En fryd å se på spillet vårt etter pause - united.no (United.no)

Erik ten Hag måtte ta en prat med spilerne i pausen etter en svak 1. omgang på Old Trafford. Etter hvilen fikk United-manageren derimot se den fotballen han ...

– Sancho er på rett vei, men han har mer å gå på. – Jeg tenker ikke på tittelkampen. Vi har så mange spillere nå som kan finne de rette pasningene og da ser du hva vi kan skape, sier Ten Hag. Vi har et tøft program så vi kan ikke sprudle hele tiden, men Leicester var gode før pause og vi var ikke disiplinerte i starten. Erik ten Hag måtte ta en prat med spilerne i pausen etter en svak 1. Etter hvilen fikk United-manageren derimot se den fotballen han ønsker å se fra laget sitt.

Rashford-dobbel da Manchester United vant 3-0 over Leicester City (Dagsavisen)

Manchester United er fortsatt med i toppsjiktet på Premier League-tabellen etter 3-0-seieren over formsterke Leicester City søndag.

Erik ten Hag er ikke redd for å rotere i laget og endret nok en gang i startelleveren før returmøtet med Barcelona. Det faste midtbaneankeret Casemiro er ute med suspensjon etter han ble vist et rødt kort i kampen mot Crystal Palace. Det var kun Luke Shaw som nok en gang tok plass i backfireren i søndagens seier. Manchester Uniteds neste kamp er returmøtet mot Barcelona i europaligaen. Playoffkampen for videre spill i turneringen spilles på Old Trafford torsdag 23. Iheanacho var veldig nære ved to tilfeller å ta ledelsen i den første omgangen. Tidlig i kampen var bortelaget raske til å legge press på vertene. Briten satte ballen inn i mål etter en målgivende fra Fred. Både Lisandro Martínez og Rashford kunne stått for mål i åpningsminuttene av omgangen. Vi er i februar, ikke se så langt fram, sa nederlenderen til BBC. Bruno Fernandes noterte seg sin andre assist i kampen. Vi må bare fokusere på oss selv, gjøre så godt vi kan og fortsette å ta poeng, sa Marcus Rashford til Sky Sports.

Image courtesy of "Nettavisen"

Rashford herjet i ny United-seier (Nettavisen)

Manchester United er nå kun tre poeng bak byrival Manchester City og melder seg på i tittelkampen.

I stedet til å rulle ballen på tvers til Alejandro Garnacho på åpent mål, banket han ballen i hjørnet til 1-0. Arsenal leder Premier League to poeng foran City og har en kamp mindre spilt enn Manchester-lagene. Bruno Fernandes slo ballen i bakrom, og Rashford satte på turboen mot Leicester-målet.

Mener Rashford-tvil er borte: - Virker utenkelig nå (TV 2)

Marcus Rashford er brennhet om dagen. Søndag ble det to nye scoringer da Leicester fikk bank på Old Trafford.

En travel og interessant uke er i vente for Manchester United. Først sa assistentdommer nei til scoringen, men etter en VAR-sjekk kunne en brennhet Rashford gliser for ny nettkjenning. – Vi var heldige og bare på grunn av David de Gea slapp vi ikke inn mål. Vi må fokusere på oss selv, gjøre så bra vi kan og fortsette å plukke poeng, sier engelskmannen til Sky Sports, ifølge – Laget setter Rashford opp i gode posisjoner, spesielt Bruno (Fernandes) gjør det. – Alt i alt en god dag. Nederlenderens mannskap er inne i god form for øyeblikket. De skapte en del gode muligheter og David (de Gea) gjorde en glimrende redning på slutten av første omgang. Dreams.— OptaJoe (@OptaJoe) Laget har ikke tapt siden det sure 2-3-tapet borte for ligaleder Arsenal 22. Torsdag står returoppgjøret mot Barcelona i Europaligaen for tur. Han skaper mange gode pasninger, slår baller i bakrom og slår innlegg.

Image courtesy of "VG Nå"

Rashford med rekordsesong etter praktkamp: − Vi kan ikke miste ham (VG Nå)

(Manchester United - Leicester 3–0) Marcus Rashfords (25) storform vil ingen ende ta. Allerede har Manchester United-helten sin beste sesong noensinne - før ...

[Les ogsåMarcus Rashford (25) er i kanonform og herjer for Manchester United. − Det var spørsmålstegn om hvorvidt Manchester United skulle beholde Rashford eller ikke. Han satte scoring nummer to for dagen, og sitt 14. Rashford var også sikker alene med Leicester-keeper Danny Ward etter pause. Samtidig er begge lagene foran oss veldig gode, og de spiller bra for øyeblikket, sier tomålsscoreren til Sky Sports. Allerede har Manchester United-helten sin beste sesong noensinne - før februar måned er omme.

Manchester United Klar Qatar-beskjed: - Bekymret (Dagbladet.no)

Manchester United filleristet Leicester søndag ettermiddag. Før avspark fikk klubben klar beskjed rundt et potensielt salg til Qatar.

23 5 21 28 4 24 3 I det 58. Ten Hag har sjelden sett så irritert ut de første 15 minuttene i en kamp, som han gjør nå, skrev sjefsskribent i Manchester Evening News, Samuel Luckhurst, på Twitter. Etter sju minutter var Harvey Barnes alene gjennom, men David de Gea vartet opp med en kjemperedning. Ifølge Opta har 16 av hans 24 mål kommet på bare 17 kamper etter VM. mål denne sesongen - hans mestscorende i karrieren.