Ola Solbakken

2023 - 2 - 19

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

Solbakken matchvinner i debuten fra start (Nettavisen)

Ola Solbakken fikk søndag kveld muligheten fra avspark, for første gang som Roma-spiller, av trenerprofilen José Mourinho. Og hjemme mot Hellas Verona var ...

I kampens andre halvdel kom Verona til noen flere farligheter, men uten at det noen gang ble kritisk for Mourinhos mannskap. 24-åringen fra Melhus er den tredje norske spilleren som har scoret for «Giallorossi». Et gjennomspill fra midtbanen ble flikket videre av Leonardo Spinazzola, og fant den tidligere Bodø/Glimt-profilen inne i Verona-feltet.

Post cover
Image courtesy of "TV 2"

Ola Solbakken scoret sitt første mål for Roma (TV 2)

Den tidligere Bodø/Glimt-spilleren scoret i sin første kamp fra start i Seria A.

– Solbakken forstår ikke taktikken vår på samme måte som resten av gutta. Ola Solbakken fikk starte for Roma for første gang i Serie A, og takket for tilliten med å score på Stadio Olimpico. Solbakken kom gratis fra Bodø/Glimt i januar, men har slitt med å få tillit for Serie A-giganten.

Post cover
Image courtesy of "VG Nå"

Slo tilbake etter Mourinho-kritikk: Solbakken matchvinner for Roma (VG Nå)

(AS Roma - Hellas Verona 1–0) Ola Solbakken (24) lot føttene svare på kritikken fra egen trener da han scoret og ble matchvinner søndag.

– Solbakken forstår ikke taktikken vår på samme måte som resten av gutta. Han forstår ikke hva høyt press er, sa Mourinho, gjengitt av [Football Italia.](https://football-italia.net/mourinho-slams-roma-options-solbakken-doesnt-understand-tactics/) − Han mangler kamptrening og ser noe rusten ut før han får målet. Når det er sagt må må det jo være mer enn godkjent, vurderer landslagssjef Ståle Solbakken overfor VG. [www.sofascore.com](https://www.sofascore.com/)

Post cover
Image courtesy of "Eurosport"

Solbakken matchvinner for Roma i debuten fra start (Eurosport)

Den tidligere Bodø/Glimt-vingen fikk sin aller første start i Roma-trøyen i hjemmekampen mot Hellas Verona. Trønderen takket for tilliten med å sende Roma i ...

februar uttalte Mourinho seg om hvorfor det ikke har blitt mer spilletid på Solbakken til nå. I tilegg fikk han kritikk for sin taktiske forståelse av hovedtrener José Mourinho tidligere denne måneden. Ola Solbakken har sett seg nødt til å vente tålmodig på mulighetene fra start etter overgangen ved årsskiftet.

Ser ut som Solbakken skjønner hvordan man skal presse høyt (MSN)

Ola Solbakken ble matchvinner i kveld for Roma i møtet med Hellas Verona. – Både Paulo Dybala og Lorenzo Pellegrini var ikke tilgjengelig for manager Jose ...

Post cover
Image courtesy of "Adresseavisen"

Solbakken ble matchvinner for Roma (Adresseavisen)

Ola Solbakken takket for tilliten fra Jose Mourinho: Og ble matchvinner i sin aller første Roma-kamp fra start!

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

Solbakken matchvinner i debuten fra start (Nettavisen)

Ola Solbakken fikk søndag kveld muligheten fra avspark, for første gang som Roma-spiller, av trenerprofilen José Mourinho. Og hjemme mot Hellas Verona var ...

I kampens andre halvdel kom Verona til noen flere farligheter, men uten at det noen gang ble kritisk for Mourinhos mannskap. 24-åringen fra Melhus er den tredje norske spilleren som har scoret for «Giallorossi». Et gjennomspill fra midtbanen ble flikket videre av Leonardo Spinazzola, og fant den tidligere Bodø/Glimt-profilen inne i Verona-feltet.

Ser ut som Solbakken skjønner hvordan man skal presse høyt (MSN)

Ola Solbakken ble matchvinner i kveld for Roma i møtet med Hellas Verona. – Både Paulo Dybala og Lorenzo Pellegrini var ikke tilgjengelig for manager Jose ...

Gazzetta: Solbakken kan bli Mourinhos ekstra våpen (Nordre)

Det skriv den italienske avisa Gazzetta dello Sport. Solbakken har slite med speletid i den italienske storklubben etter overgangen på nyåret, ...

For å få tilgang til vår internetteneste og kunne nytte deg våre tenester, må du akseptere avtalevilkåra. Kundeinformasjon vert ikkje utlevert til tredjepart. Om avisa blir borte på grunn av forhold utanfor seljar sin kontroll, eller andre leveringsproblem, vil seljar sitt erstatningsansvar avgrense seg oppetter til det kjøpar har betalt for tilsvarande tidsrom. Etter fylte 34 år blir abonnementet endra til eit ordinært abonnement og med ordinær pris automatisk. Du kan flytte abonnementet til ny fast adresse eller til ferieadresse. Kjøpar kan sjølv, når som helst bestille stopp av abonnementet ved utløp. Ved oppseiing går abonnementet ut perioden du har betalt for, men vert stoppa etter dette. Ved kampanjekjøp blir abonnementet endra til eit ordinært abonnement og med ordinær pris automatisk, med mindre oppsigelsen vert mottatt seinast tre dagar før kampanjekoden går ut, eller du kan sjølv seie opp abonnementet på «Min side». Prisar for abonnement kan bli justert og nye prisar vil kome fram av nettsidene. For den enkelte abonnenten vert nye prisar gjeldande frå og med startdato for neste abonnementsperiode. Med abonnementet komplett får du tilgang til alt innhald digitalt (PC, mobil og nettbrett) med E-avis og pluss-sakene. Vilkåra kan endrast utan nærare varsel, men ved større endringar vil du bli bedt om å lese gjennom og akseptere vilkåra på ny.

Post cover
Image courtesy of "VG Nå"

Slo tilbake etter Mourinho-kritikk: Solbakken matchvinner for Roma (VG Nå)

(AS Roma - Hellas Verona 1–0) Ola Solbakken (24) lot føttene svare på kritikken fra egen trener da han scoret og ble matchvinner søndag.

– Solbakken forstår ikke taktikken vår på samme måte som resten av gutta. Han forstår ikke hva høyt press er, sa Mourinho, gjengitt av [Football Italia.](https://football-italia.net/mourinho-slams-roma-options-solbakken-doesnt-understand-tactics/) − Han mangler kamptrening og ser noe rusten ut før han får målet. Når det er sagt må må det jo være mer enn godkjent, vurderer landslagssjef Ståle Solbakken overfor VG. [www.sofascore.com](https://www.sofascore.com/)

Explore the last week