2023 - 2 - 20

Image courtesy of "United.no"

Målløst for Mainoo & co - united.no (United.no)

Manchester United: Radek Vitek – Charlie Wellens, Tom Huddlestone, Björn Hardley (Sonny Aljofree, 46.), Brandon Williams (C) – Zidane Iqbal, Kobbie Mainoo – ...

Han har ikke hatt sin beste kamp hittil (selv om han nok har vært Uniteds beste likevel), men de siste minuttene har vært bra selv om det ikke har blitt mål av det. United klart best i andreomgangen, men det er Palace som skaper de største sjansene. Han spiller gjennom Mejia, som sliter litt med å stokke beina slik at han ikke får skutt, men han får slått innover til Mainoo, som skyter over med venstre. 67: Plutselig får Palace en kjempesjanse, men så lobber Palace-spilleren bare ballen inn til keeper! Sidebackene trekker for eksempel innover på samme måten som vi har sett hos A-laget denne sesongen, og en skulle jo tro at det vil gjøre overgangen fra akademi til A-lag mindre komplisert. Ganske lite som har skjedd egentlig. Reprisene gir vel oss egentlig ikke så veldig gode svar. 84: Som i førsteomgangen har det vært litt pauser på grunn av skader (Palace-spillere hver gang). februar 2023 (16:25) 20: Det er en del vind i London, og det er United som har motvinden i denne første omgangen. februar 2023 (08:16) endret [+]20. Andreomgangen var også en omgang preget av mye dårlig fotball, mange pauser i spillet på grunn av skader, og ganske destruktivt spill fra hjemmelaget, men det ble i det minste en del sjanser.