Roma

 
 
Post cover
Image courtesy of "Radio Haugaland"
Solbakken åpnet målkontoen for Roma – ble matchvinner i startdebuten

Sport: Solbakken har slitt med spilletid i den italienske storklubben etter overgangen fra nyåret, men fikk sin første kamp fra start i møte med Hellas ...


– Solbakken forstår ikke taktikken vår på samme måte som resten av gutta. Dermed klatret Roma opp på 3.-plass i Serie A. De ligger 18 poeng bak serieleder Napoli, men har bare tre poeng opp til Inter på 2.-plass.


Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Solbakken starter for første gang for Roma

Ola Solbakken starter sin første kamp for Roma i søndagens ligakamp mot Hellas Verona. ... Solbakken har slitt med spilletid i den italienske storklubben etter ...


[Football Italia.](https://football-italia.net/mourinho-slams-roma-options-solbakken-doesnt-understand-tactics/) – Solbakken forstår ikke taktikken vår på samme måte som resten av gutta. Han vet ikke forskjellen mellom 5-3-2 og 3-4-1-2 (fotballformasjoner).


Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Slo tilbake etter Mourinho-kritikk: Solbakken matchvinner for Roma

(AS Roma - Hellas Verona 1–0) Ola Solbakken (24) lot føttene svare på kritikken fra egen trener da han scoret og ble matchvinner søndag.


– Solbakken forstår ikke taktikken vår på samme måte som resten av gutta. Han forstår ikke hva høyt press er, sa Mourinho, gjengitt av [Football Italia.](https://football-italia.net/mourinho-slams-roma-options-solbakken-doesnt-understand-tactics/) − Han mangler kamptrening og ser noe rusten ut før han får målet. Når det er sagt må må det jo være mer enn godkjent, vurderer landslagssjef Ståle Solbakken overfor VG. [www.sofascore.com](https://www.sofascore.com/)
show more
Post cover
Image courtesy of "adressa.no"
Solbakken ble matchvinner for Roma

Ola Solbakken takket for tilliten fra Jose Mourinho: Og ble matchvinner i sin aller første Roma-kamp fra start!


Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Ola Solbakken scoret sitt første mål for Roma

Den tidligere Bodø/Glimt-spilleren scoret i sin første kamp fra start i Seria A.


– Solbakken forstår ikke taktikken vår på samme måte som resten av gutta. Ola Solbakken fikk starte for Roma for første gang i Serie A, og takket for tilliten med å score på Stadio Olimpico. Solbakken kom gratis fra Bodø/Glimt i januar, men har slitt med å få tillit for Serie A-giganten.


Post cover
Image courtesy of "Eurosport"
Solbakken matchvinner for Roma i debuten fra start

Den tidligere Bodø/Glimt-vingen fikk sin aller første start i Roma-trøyen i hjemmekampen mot Hellas Verona. Trønderen takket for tilliten med å sende Roma i ...


februar uttalte Mourinho seg om hvorfor det ikke har blitt mer spilletid på Solbakken til nå. I tilegg fikk han kritikk for sin taktiske forståelse av hovedtrener José Mourinho tidligere denne måneden. Ola Solbakken har sett seg nødt til å vente tålmodig på mulighetene fra start etter overgangen ved årsskiftet.
show more