Post cover
Image courtesy of "steigan.no - Mot Dag - A winner is a dreamer who never gives up"
En selvutslettende og narsissistisk woke-kultur vil endre Norge - steigan.no

Truls Olufsen-Mehus. I følge Wikipedia er Woke “årvåkenhet og på vakt mot sexistisk, rasistisk og sosial diskriminering og annet som en mener er krenkende ...


Men noen må si at det faktisk ikke er modig å identifisere seg som en lesbisk transkvinne i rullestol på TV når man i virkeligheten er en heterofil mann med friske og sterke bein. Ordet “trygg” er gjentatt i statlige og kommunale handlingsplaner til det kjedsommelige, og støtter opp under at det er lav selvtillit å spore basert på det overfladiske identitets-jaget som flere og flere bygger sine liv på. Lav selvtillit er hvorfor man jobber for et kjønnsnøytralt språk og det rulles ut LHBT-handlingsplaner med “trygt språk” i det ganske land for et “tryggere samfunn for skeive”. Det kalles “interseksjonalitet” om individer i tillegg har flere kryssende identiteter som man krever at samfunnet må hensynta i tiltak og handlingsplaner. Lav selvtillit er trolig medvirkende til at man ser politisk korrekte kommentarfeltkrigere som tar kampen for å “redde de sårbare”, de med lav selvtillit. Problemet med det er at narsissisme er psykologisk usunt og fører med seg antisosial atferd som forårsaker lidelse.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Nå som «alle» har oppdaget hvor tåpelig woke-opplegget er: Velkommen etter

Friends, Romans, countrymen. Lend me your ears. Gi meg et lite øyeblikk nå. Jeg vil nemlig gjerne være både kvalm, hoverende, overlegen, klysete, ...


Nå kan noen av dere dra fram de «Kritiske Hvithetsstudiene» deres og analysere dette i deres absurde seminarrom. Uansett hvor rett dere har hatt. Dere vil alltid ha en usmakelig stram eim over dere, nå som «resten» kommer diltende etter. Dette var min bitre avskjed til min respekt for de fleste av dere. Nøkkelen er å late som man ikke oppfatter virkeligheten før det er en fordel i å gjøre det. At dere egentlig alltid har vært imot det. Som har sittet musestille og sett dette vokse seg sterkt og stolt. Samfunnsdebattant, forfatter, podkaster og utdannet lektor. Wokewokewokewokewoke!) Så vil jeg bare si, i neonlys, med Super Troopers, bakgrunnskor og trompetfanfare: Så nå som «alle» har oppdaget hvor bunnløst, altomslyngende og tåpelig dette woke-opplegget er (ja, jeg brukte ordet. Fjerningen av det kolonialistiske bildet til Krohg (med h foran g). Så sitt ned mens jeg begår mitt endelige sosiale harakiri.
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Debatt: Jeg tenker på woke

Og hvordan det har blitt et skjellsord, noe som alle tror er noe hårsåre minoriteter kaster rundt seg for å slippe kollektivt ansvar.


Noe du anser som «språklig tvang» og sensur og veldig fort kaller «kanselleringskultur». Tåle noe du selv aldri noensinne har måttet tåle. Du blir hyllet som en helt og martyr fordi du har kalt noen «for mørkhudet», «for maskulin» og «for skjør».