Ahmadiyya

 
 
Post cover
Image courtesy of "Groruddalen"
Fulle esker med klær sendes til jordskjelvofre

Ahmadiyya-menigheten på Furuset er som alltid engasjert når det er behov for hjelp. Nå står utallige esker med sko og klær klar for avsendelse til Tyrkia og ...


Vi er heller ikke forpliktet til å kommentere/svare på innlegg. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Akers Avis Groruddalen forbeholder seg retten til å deaktivere diskusjonsforum/kommentarer når som helst og uten forvarsel. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor. Akers Avis Groruddalen forbeholder seg også retten til å deaktivere og slette brukerprofiler med mangelfulle eller falske opplysninger. Innlegg/kommentarer kan fjernes uten varsel eller begrunnelse fra Akers Avis Groruddalen. Det er ikke tillatt å publisere samme innholdet flere ganger. Du kan selv endre innstillinger for hvordan informasjonskapsler skal håndteres i din nettleser. Informasjonskapsler gjør det mulig å holde rede på slike innstillinger og annet over tid, slik at informasjonen er lettere tilgjengelig ved gjentatte besøk til nettstedet. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto. Dette gjøres automatisk uten at brukeren trenger å tenke på det.
show more