Benzema

2023 - 2 - 21

Post cover
Image courtesy of "Liverpool.no"

– Gjør de det samme som mot Newcastle mot Benzema og Vinicius ... (Liverpool.no)

Rafa Benitez er klar i sin tale på hva Liverpool ikke må gjøre mot Real Madrid.

Benitez trente flere av spillerne som er i Real Madrid i dag, blant andre Karim Benzema, Luka Modric og Nacho. Real Madrid lå på tredjeplass i La Liga, og supportere og spillere skal ha vært misfornøyd med tingenes tilstand. Han holder høy stjerne blant de røde på Merseyside – til tross for sin tid i Everton – og bor fortsatt i området med familien. Han startet trenerkarrieren i Real Madrid, klubben han var tilknyttet også på starten av spillerkarrieren. Benitez viste til en situasjon der Trent Alexander-Arnold ble ventende for lenge på sin høyreside fremfor å trekke innover og gi Joe Gomez ekstra støtte i møte med Alexander Isak. Man må ha en ekstra spiller, sier Benitez, som mener at Liverpool ikke hadde det mot Newcastle.

Explore the last week