Christine Dancke

 
 
Post cover
Image courtesy of "Newsner Norsk"
Mona B. Riise forsvinner fra Stjernekamp etter ti år: Dette er grunnen

Programmet har fra starten blitt ledet av Kåre Magnus Bergh. Ekspertpanelet har bestått av artister som Ole Evenrud, Vinni, Thomas Felberg og Mona B. Riise. LES ...


Ekspertpanelet har bestått av artister som Ole Evenrud, Vinni, Thomas Felberg og Mona B. Blant annet store stjerner som Johnny Depp, Angelina Jolie og Julia Roberts. Mona B. Programmet har fra starten blitt ledet av Kåre Magnus Bergh. Siden 2012 har hun vært en av ekspertene i NRKs talenkonkurranse «Stjernekamp». En av veteranene i «Stjernekamp» er uten tvil programleder og journalist Mona B.
show more
Post cover
Image courtesy of "Kampanje"
Christine Dancke overtar Mona B. Riises jobb i Stjernekamp

Når «Stjernekamp» er tilbake på skjermen til høsten, er det to år siden sist NRK kåret Norges ultimate entertainer. Årets sesong blir nummer elleve og den ...


- Jeg har stor kjærlighet for alt som har med musikk å gjøre på TV, og aller mest «Stjernekamp». Riise, som har sittet i panelet i alle de ti foregående sesonger, takker for seg. Hun driver i dag sitt eget produksjonsselskap.


Post cover
Image courtesy of "Medier24"
Stjernekamp får ny ekspertdommer

I høst er Stjernekamp tilbake på NRK etter pause i 2022. Det blir uten Mona B. Riise, som gir seg som ekspertdommer. Inn for Riise kommer Christine Dancke.


– Jeg håper virkelig at de som har lyst, blir med uten frykt for å feile eller for hva andre vil tenke. – Jeg har stor kjærlighet for alt som har med musikk å gjøre på TV, og aller mest Stjernekamp. Det er et program jeg har blitt så glad i, som samler og engasjerer folk.


Post cover
Image courtesy of "NRK"
Christine Dancke blir ny ekspertdommar i Stjernekamp: – Ein draum

Christine Dancke tar over som ekspertdommar i den populære musikkonkurransen. – Stjernekamp skal vere ein trygg arena for å vise seg fram, seier Dancke.


– Det å gi ordentlege tilbakemeldingar er ei form for kjærleik. Eg har augo og øyrar på rett tid, fortel ho. Det å kunne vere vitne til det er ein draum, fortel Dancke. Musikk betyr mykje for menneske og er ein integrert del av oss. I tillegg har ho vore programleiar for P3 Gull, Spellemannprisen og VG-lista Topp 20. Ho står også bak portrettserien
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Mona B. Riise ferdig i Stjernekamp: - Blir fint med en ny stemme

GOD KVELD NORGE (TV 2): Trer av etter ti sesonger som ekspertdommer. Inn kommer kjent musikkprofil.


– Jeg har stor kjærlighet for alt som har med musikk å gjøre på TV, og aller mest Stjernekamp. Det er et program jeg har blitt så glad i, som samler og engasjerer folk. – Det har vært så givende å oppleve 100 artister som ikke bare har utfordret seg selv, men også vokst så utrolig mye i løpet av en sesong. Det er Christine Dancke (38) som overtar Mona B. I september går statskanalen i gang med sesong 11, hvor ti artister skal konkurrere i ulike sjangre. Nå driver hun sitt eget selskap «Vrang produksjon».
show more
Post cover
Image courtesy of "Østlandets Blad"
Christine Dancke fra Kolbotn blir ny ekspert i Stjernekamp

Den profilerte programlederen, musikeren og DJ-en fra Kolbotn overtar rollen som ekspert etter Mona B. Riise, som takker av etter ti sesonger med den ...


Les også I dag driver hun eget produksjonsselskap og podkast. – Jeg har stor kjærlighet for alt som har med musikk å gjøre på TV, og aller mest Stjernekamp.


Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Mona B. Riise slutter i «Stjernekamp» – Christine Dancke overtar

Mona B. Riise (50) gir seg etter ti sesonger med «Stjernekamp». Christine Dancke (38) blir nå fast ekspertdommer.


– Jeg har stor kjærlighet for alt som har med musikk å gjøre på TV, og aller mest «Stjernekamp». Oversikt over bindinger for profiler som gjør oppdrag for VG ligger [her.](https://www.vg.no/redaksjonelle-bindinger/) [Max Social](https://www.maxsocial.no/), som er et heleid profilbyrå i VGTV AS. Riise (50) gir seg etter ti sesonger med «Stjernekamp». Nå blir det fint med en ny stemme som gir tilbakemeldinger, sier hun om etterfølgeren – og legger til: Fortsatt skal det være med sjangereksperter, men Dancke blir nå fast i dommerpanelet.
show more