Ian McKellen

 
 
Post cover
Image courtesy of "MinMote"
LFW: Ian McKellen dukket opp på catwalken

Februar er en måned stappfull av moteuker og akkurat nå er det full fest i London. Merker som Burberry, JW Anderson og Roksanda er alle klare for å vise ...


[NYHETER](/nyheter/a/69lMbr/pharrell-williams-blir-louis-vuitton-designer?utm_source=recirculation-matrix&utm_content=P4nkW6) [NYHETER](/nyheter/a/JQB85J/lisa-rinna-overrasket-alle-under-moteuken-i-koebenhavn?utm_source=recirculation-matrix&utm_content=P4nkW6) Blant stjernene som fikk være vitner til at selveste «Gandalf» åpnet moteshowet, var Anna Wintour (73). Mote har ikke en utløpsdato, så la oss slutte å late som at det bare er for unge mennesker.» Merker som Burberry, JW Anderson og Roksanda er alle klare for å vise frem sine nye kolleksjoner under London Fashion Week (LFW), men det er også noen mindre kjente navn som inntar catwalken. [NYHETER](/nyheter/a/JQB85J/lisa-rinna-overrasket-alle-under-moteuken-i-koebenhavn)
show more