Javi Gracia

2023 - 2 - 21

Post cover
Image courtesy of "VG Nå"

Medier: Leeds har ansatt ny manager (VG Nå)

Leeds skal ifølge flere medier ha bestemt seg for at Javi Gracia (52) er mannen som skal ta over managerrollen i klubben.

Det er lagets U21-manager Michael Skubala som har hatt det midlertidige ansvaret for laget siden amerikaneren fikk sparken i starten av februar. [Premier League](https://www.vg.no/tag/premier-league)-erfaring. Fra januar 2018 til september 2019 var han [Watford](https://www.vg.no/tag/watford-fc)-manager.

Post cover
Image courtesy of "Sporten.com"

The Athletic: Leeds har på plass ny manager (Sporten.com)

Da Jesse Marsch for to uker siden måtte gi fra seg nøkkelkortet på Elland Road, satte Leeds-ledelsen i gang jakten på ny manager. Det skal ha kommet fire no ...

Grazia hadde et kort møte med Premier League hos Watford (2018-19), men ledet klubben etter å ha erstattet Marco Silva til overlevelse i øverste divisjon og den første FA Cup-finalen til Watford på 35 år. Gracia har ledet Valencia og Malaga, frem til i sommer sto spanjolen som trener for saudiarbabiske Al-Sadd. Det skal ha kommet fire no thanks fra trenere som ikke ville forlate suksess i egen klubb, Ten Hag-erstatter Alfred Schreuder som nylig har fått sparken hos Ajax skal også ha vært i samtaler om jobben.

Explore the last week