Napoli

 
 
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Napoli-juvelen Osimhen scoret da Frankfurts superspiss ble utvist

Victor Osimhen herjet med Eintracht Frankfurt-forsvaret og scoret da Napoli vant 2-0 borte i mesterligaens åttedelsfinale. Vertenes superspiss ble utvist.


Anguissa spilte en flott ball opp på Kvaratskhelia, som dempet den og hælsparket ut til Di Lorenzo, som kunne skyte i hjørnet. To minutter senere fikk Muani ballen for langt foran seg og fullførte forsøket på å vinne den tilbake med en stempling på ankelen til Anguissa. minutt ble overrumplet med ballen rett utenfor egen 16-meter, og Kvaratskhelia ble spilt alene gjennom. Spissen traff ikke rent, men ballen spratt i standbeinet og inn i mål. Daichi Kamadas skudd ble blokkert, men Muani plukket opp ballen, vippet den med seg og skjøt rett utenfor lengste stolpe. Tirsdag kom han til kampens første sjanse, men var så nesten usynlig inntil han satte knottene på ankelen til André-Franck Zambo Anguissa og fikk direkte rødt kort i det 58.
show more
Post cover
Image courtesy of "Radio Haugaland"
Napoli-juvelen Osimhen scoret i 2-0-seier – Eintracht Frankfurts superspiss ble utvist

Victor Osimhen herjet med Eintracht Frankfurt-forsvaret og scoret da Napoli vant 2-0 borte i mesterligaens åttedelsfinale. Vertenes superspiss ble utvist. Av ...


Anguissa spilte en flott ball opp på Kvaratskhelia, som dempet den og hælsparket ut til Di Lorenzo, som kunne skyte i hjørnet. minutt ble overrumplet med ballen rett utenfor egen 16-meter, og Kvaratskhelia ble spilt alene gjennom. To minutter senere fikk Muani ballen for langt foran seg og fullførte forsøket på å vinne den tilbake med en stempling på ankelen til Anguissa. Spissen traff ikke rent, men ballen spratt i standbeinet og inn i mål. De startet bra, men vi vokste inn i kampen og dominerte den med ballbesittelse, sa Di Lorenzo til Sky. Tirsdag kom Eintracht-spissen til kampens første sjanse, men var så nesten usynlig inntil han satte knottene på ankelen til André-Franck Zambo Anguissa og fikk direkte rødt kort i det 58.
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Frankfurt-supportere pågrepet etter angrep på Napoli-fans

Politiet i Frankfurt har pågrepet Eintracht Frankfurt-fans som er mistenkt for å ha angrepet Napoli-supportere før tirsdagens åttedelsfinale i Champions ...


Politiet sa at det er «velkjente voldsutøvere» blant de pågrepne. Mandag angrep en gruppe på 10–15 voldelige Frankfurt-fans tre Napoli-supportere ved å slå dem i ansiktet foran en bar i bydelen Sachsenhausen. – Det har vært flere angrep på italienske tilreisende fans, sa Frankfurt-politiet i en uttalelse.
show more
Post cover
Image courtesy of "Møre"
Frankfurt-supporterar arrestert etter angrep på Napoli-fans

Det har vore fleire angrep på italienske tilreisande fanst, sa Frankfurt-politiet i ei fråsegn. Ni påståtte «hooligans» vart sette i varetekt og utskrive ...


Forseinkingar eller nedetid på digitale utgåver og tenester vert ikkje godskrive. For å få tilgang til vår internetteneste og kunne nytte deg våre tenester, må du akseptere avtalevilkåra. Dette inneber at det ikkje vert gjeve refusjon for betalt inn beløp. Priser for abonnement kan bli justert og nye prisar vil kome fram av nettsidene. Du kan flytte abonnementet til ny fast adresse eller til ferieadresse. Kjøpar kan sjølv, når som helst bestille stopp av abonnementet ved utløp. Abonnementet går ut perioden du har betalt for. Ved oppseiing går abonnementet ut perioden du har betalt for, men vert stoppa etter dette. For å kunne behalde eit studentabonnement må det innan 1. Vilkåra kan endrast utan nærare varsel, men ved større endringar vil du bli bedt om å lese gjennom og akseptere vilkåra på ny. I tillegg vert papiravisa levert til registrert adresse. Det henvises til opphavsrettsloven.
show more