Tinashe Williamson

 
 
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Opplevde rasisme på flyplassen: Derfor delte hun det med «hele» Norge

I klesbutikken Æra Fashion på Gardermoen skal en kvinnelig ansatt ha kommet med en rasistisk bemerkning, og 38-åringen tok siden til Instagrams historiefunksjon ...


Som nevnt berømmer Williamson både butikken og Avinor for å ta saken på alvor, da hun ved tidligere anledninger har opplevd det motsatte. «Er så stolt av kona mi som rekker opp hånda og tar de vanskelige kampene. «Hadde det fått oppmerksomhet? – Airport Retail Norway har kontaktet Williamson og beklaget hendelsen. Jeg ser bort på hun unge damen i panikk og skriker hjelp med blikket. «I kassa står det to ansatte og snakker.
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Fikk beklagelse etter rasisme-opplevelse: – Vi må si ifra

Tirsdag skulle Tinashe Williamson og datteren reise til London, men starten på ferien ble svært ubehagelig, forteller hun.


Men jeg er stolt av at jeg viste henne at det er viktig å rekke opp hånden. VG har vært i kontakt med Tinashe Williamson, som ikke har hatt anledning til å svare på spørsmål tirsdag kveld. – Airport Retail Norway har kontaktet Williamson og beklaget hendelsen. Heller ikke den andre medarbeideren reagerte etter konfrontasjon, skriver Williamson. Ikke la folk stå alene. Før Williamson og datteren har rukket å lande i London, har hun blitt kontaktet av både butikksjefen og lufthavndirektøren, skriver hun i en oppdatering på Instagram tirsdag kveld.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Opplevde rasistisk kommentar på Gardermoen

GOD KVELD NORGE (TV 2): Tinashe Williamson (38) forteller om en ubehagelig start på ferien da hun og datteren var på Gardermoen tirsdag.


– Jeg beklager på det sterkeste det som har skjedd. – Ja, vi er kjent med saken og dette synes vi i Avinor er veldig leit å høre om. Medarbeideren bedyrer i ettertid at ordbruken er tatt ut av sin sammenheng, og at det på ingen måte var snakk om en uttalelse med rasistisk innhold. Videre i innlegget skriver Williamson at hun ble svært opprørt av kommentaren, og måtte ta med datteren ut av butikken. – Blir stående på Gardermoen og gråte fordi jeg er sliten. Jeg er på Gardermoen med datteren min og vi går inn på @aerafashionairport.
show more
Post cover
Image courtesy of "NRK"
Rystet over rasisme-kommentar på Gardermoen: – Vi tar denne saken svært alvorlig

Kulturpersonlighet Tinashe Williamson reagerer sterkt etter at hun opplevde at hun fikk en rasistisk bemerkning av en ansatt i klesbutikken Æra Fashion på ...


– Avinor har gått i dialog med Æra om dette og følger opp direkte med dem. Begge ansatte ble tatt inn til møte og jeg ble fortløpende oppdatert, skriver Williamson på Instagram. Medarbeideren bedyrer i ettertid at ordbruken er tatt ut av sin sammenheng, og at det på ingen måte var snakk om en uttalelse med rasistisk innhold. – Uavhengig av konteksten bak ordene som ble overhørt, har det ført til en situasjon der en av våre kunder føler seg krenket av en butikkansatt. Hun sier ingen ting og jeg tar med meg (datterens navn) ut, skriver Williamson, som er gift med komiker Odd Magnus Williamson. «Nå skjedde det akkurat noe som gjør meg altså så lei meg, jeg er på Gardermoen sammen med (datterens navn) og vi går inn på Æra Fashion Airport med min datter.
show more
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Avinor beklager ordbruk: - Svært alvorlig

Tirsdag ettermiddag tok forfatter og influenser Tinashe Williamson (38) til Instagram og delte en nedslående beskjed med sine følgere.


«Jeg vil virkelig berømme at de begge tar det på alvor. Williamson overhørte at en butikkmedarbeider ordla seg på en rasistisk og uakseptabel måte, noe hun konfronterte medarbeideren med, sier Ruud til Dagbladet. Det skriver hun på Instagram-historien sin. Ann Christin Ruud, leder i Airport Retail Norway, er tydelig på at rasisme er uakseptabelt. Kommunikasjonssjef ved Oslo Lufthavn, Harald Nygaard Kvam, sier at det ikke er rom for rasisme på Avinors flyplasser. Williamson skriver på Instagram at hun ble svært lei seg over situasjonen.
show more
Post cover
Image courtesy of "Romerikes Blad"
(+) Utsatt for rasisme på flyplassen: – Hva er dette for en samtale å ha i en butikk?

Tinashe Williamson og datteren ble utsatt for rasistisk språkbruk da de kom inn i en klesbutikk på Gardermoen. Nå legger både butikken og Avinor seg flate.


Romerikes Blad er en del av Amedia, og vi er ansvarlig for dine data. Tinashe Williamson og datteren ble utsatt for rasistisk språkbruk da de kom inn i en klesbutikk på Gardermoen. Nå legger både butikken og Avinor seg flate.