Tons of Rock

2023 - 2 - 21

Guns N' Roses, Iggy Pop og restene av Sex Pistols klare for Tons of ... (Dagsavisen)

Norges største musikkfestival Tons of Rock utvider med en dag ekstra for å få Guns N' Roses på plakaten. 21. juni står legendene på Ekebergsletta i Oslo.

Tons of Rock ble grunnlagt i Halden 2014, og er en av Nordens største festivaler som rendyrker sjangre innenfor rock og heavy metal. – Å få Guns N’ Roses bekreftet til en festival i Norge er sensasjonelt. Nå får de følge av danske Volbeat, som var på Tons of Rock-plakaten også i 2019, det første året festivalen var på Ekebergsletta. Nå kommer de som en del av «supergruppa» Generation Sex, som består av Sex Pistols-medlemmene på gitar og trommer samt to medlemmer fra punkbandet Generation X. Black Debbath har tradisjonelt har vært åpningsband på alle Tons of Rock-festivalene, og skal selvsagt gjøre det i år også. Billy Idol har på egen hånd en solid solokarriere og kunne alene toppet en festivaldag under Tons of Rock. Sammen med Guns N’ Roses på festivalens første dag onsdag kommer Generation Sex, med blant andre Steve Jones og Paul Cook. Det blir garantert en mimrefest av de helt store med låter som «Welcome to the Jungle», «Paradise City», «Sweet Child o’ Mine» og «November Rain». Guns N’ Roses har vært i Norge en rekke ganger siden de første gang besøkte landet i 1993, da de spilte på Valle Hovin i Oslo. Til tross for at bandets storhetstid var på slutten av 1980-tallet og utover 1990-tallet, med album som «Appetite For Destruction» (1987) og «Use Your Illusions I & II» (1991), har de fortsatt å turnere med ulike besetninger, og i 2019 endte bandets forrige The Not in This Lifetime-turne som den mest innbringende noensinne. – Guns N’ Roses på festival i Norge er større enn vi klarer å beskrive. I et stort artistslipp med i alt 18 nye navn kommer det også fram at punknestoren Iggy Pop og supergruppa Generation Sex, bestående av blant andre Billy Idol og to av Sex Pistols tidligere medlemmer, er klare for sommerens festival.

Post cover
Image courtesy of "VG Nå"

Guns N' Roses til Tons Of Rock-festivalen i Oslo (VG Nå)

Tredje norgesvisitt på fem år for det gjenforente rockbandet. Hardrockfestivalen utvider antall dager i besøkets anledning.

Den har til nå vært annonsert som et tredagersprosjekt fra 22. til 24. Guns N’ Roses til Tons Of Rock-festivalen i Oslo

Guns N' Roses til Norge og Tons of Rock (TV 2)

Etter debuten «Appetite for Destruction» fra 1987, har Guns N' Roses blitt et av de største rockebandene i musikkhistorien.

– Å få Guns N’ Roses bekreftet til en festival i Norge er sensasjonelt. – Guns N’ Roses på festival i Norge er større enn vi klarer å beskrive. – Vi er ufattelig stolte av å nå kunne utvide Tons Of Rock til fire festdager i juni.

Post cover
Image courtesy of "Nordstrands Blad"

Guns N' Roses til Tons of Rock! (Nordstrands Blad)

Nå opplyser Tons of Rock at rocklegendene tar turen til festivalen på Ekebergsletta i sommer. Dette blir det gjenforente rockebandets tredje norgesvisitt på ...

[](//www.noblad.no/5-56-576646) [](//www.noblad.no/5-56-577387) [](//www.noblad.no/5-56-628181) – Å få Guns N’ Roses bekreftet til en festival i Norge er sensasjonelt. – Guns N’ Roses på festival i Norge er større enn vi klarer å beskrive. Den har til nå vært annonsert som et tredagersprosjekt fra 22.

Oslo: Guns N' Roses til Norge (Dagbladet.no)

Guns N' Roses kommer tilbake til Norge og Oslo, det bekrefter festivalen Tons of Rock i en pressemelding. 21. juni spiller bandet på Ekebergsletta som ...

- Å få Guns N’ Roses bekreftet til en festival i Norge er sensasjonelt. - Guns N’ Roses på festival i Norge er større enn vi klarer å beskrive. Danske Volbeat, Generation Sex - som består av medlemmer fra Sex Pistols og Billy Idol, kommer også til festivalen.

Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"

Rockelegender til Oslo (Aftenposten)

Både Guns N' Roses og Iggy Pop kommer til festivalen Tons of Rock. To legender på én scene: Axl Rose og Slash. Foto: CHRISTOPHER PIKE / Reuters / ...

Guns N’ Roses med vokalist Axl Rose og gitarist Slash i spissen ble verdens største rockeband på slutten av 80- og begynnelsen av 90-tallet. Etter år med krangling og uenigheter, ble duoen samt bassist Duff McKagan gjenforent igjen som Guns for noen år siden. Vi er ufattelig stolte av å nå kunne utvide Tons of Rock til fire festdager i juni, sier daglig leder og bookingansvarlig Jarle Kvåle i en e-post.

Guns N» Roses til Ekebergsletta (Puls)

Line-up i årets Tons Of Rock bærer bud om noe i nærheten av århundrets tungrock-festival - i hvert fall her til lands. Nå kommer også restene av Sex Pistols - i ...

juni spiller Guns N' Roses på Ekebergsletta.](19301.html) [Del på Twitter](https://twitter.com/share?url=https://www.puls.no/19301.html&text=PULS: Guns N' Roses til Ekebergsletta) [P!nk - bedre enn på lang tid](19296.html) [(17.02.23) P!nk var et friskt pust da hun i 2000 utga “Can't Take Me Home”. Signe Marie Rustad gjør ting hun er ganske aleine om.](19297.html) [Kunne dette blitt enda bedre, Marion Ravn?](19299.html) [(21.02.23) Marion Ravn har det fint på privaten for tida, og det høres. «Nästan där», som Veronica Maggio ville sagt det.](19299.html)

Post cover
Image courtesy of "Rockman"

Årets Tons Of Rock linup 2023 er komplett – Se hele den fete listen ... (Rockman)

Med dagens slipp som besto av Guns N' Roses, Volbeat, Iggy Pop, Generation Sex, In Flames, Skid Row, Puscifer, Airbourne, At the Gates, Black Debbath, ...

[Allerede i november konstaterte vi at årets arrangement kom til å bli tidenes Tons Of Rock](https://rockman.no/2023-blir-tidenes-tons-of-rock-nightwish-pantera-ghost-tnt-15-band-er-klare-mange-flere-pa-gang/). [ Guns N` Roses til Tons Of Rock 2023](https://rockman.no/guns-nroses-til-tons-of-rock/) [Musikk](https://rockman.no/category/musikk/)

'Welcome to the jungle' på Ekebergsletta. Guns N' Roses klar for ... (VårtOslo)

De store artistene fortsetter å strømme til sommerens Tons of Rock-festival på Ekebergsletta. Sist ut er ett av tidenes største rockeband - amerikanske Guns ...

Nå får alle de som ikke var der en ny mulighet til å se to av de gamle Sex Pistols-heltene. Steve Jones og Paul Cook har slått seg sammen med opp med Billy Idol og medlemmer fra Generation X. Bare 200 personer fikk plass, men mange flere har i senere tid skrytt på seg at de var tilstede.

Post cover
Image courtesy of "Avisa Oslo"

Ikonene kommer til Tons of Rock (Avisa Oslo)

Etter debuten «Appetite for Destruction» fra 1987, har Guns N' Roses blitt et av de største rockebandene i musikkhistorien. Bandet er kjent for hits som « ...

– Å få Guns N’ Roses bekreftet til en festival i Norge er sensasjonelt. Etter debuten «Appetite for Destruction» fra 1987, har Guns N' Roses blitt et av de største rockebandene i musikkhistorien. – Guns N’ Roses på festival i Norge er større enn vi klarer å beskrive.

Explore the last week