Øivind Blunck

 
 
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Utsetter alt: Må opereres

Onsdag blir det kjent at komiker og skuespiller Øivind Blunck (72) har blitt syk og må avlyse show. Det kommer fram i en pressemelding fra arrangøren.


Vi må derfor dessverre utsette premieren og de øvrige forestillingene helt fram til april 2024, forklarer produsent for «Cirkus Blunck», Niklas Kokkinn-Thoresen i Aller Media. Blunck sto også på scenen i musikalen Les Misérables da den ble satt opp for første gang i Norge i 1988. - Gjennom 50 eventyrlige år på scenen har jeg knapt hatt en sykedag og aldri avlyst et eneste show.
show more
Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"
Avlyser alle show: – Akkurat nå må helsen komme først

Den folkekjære komikeren og skuespilleren er blitt syk og må gjennom en operasjon. Alle «Cirkus Blunck»-forestillinger må derfor utsettes.


– Det er alltid kjedelig å måtte utsette utsolgte forestillinger, men Øivind Blunck må gjennom en operasjon i samme tidsrom som premieren. – Gjennom 50 eventyrlige år på scenen har jeg knapt hatt en sykedag og aldri avlyst et eneste show. Øyvind Blunck (72) var i vår aktuell med forestillingen «Cirkus Blunck», der Blunck oppsummerer sin eventyrlige karriere gjennom hele 50 år på scenen.
show more
Post cover
Image courtesy of "Newsner Norsk"
Øivind Blunck deler trist helsebeskjed

Komikeren var gift med skuespiller og artist Guri Schanke, men etter flere år sammen valgte de å gå fra hverandre etter 25 år. Sammen har de to sønner, Edvard ...


Vi må derfor dessverre utsette premieren og de øvrige forestillingene helt frem til april 2024. – Det er alltid kjedelig å måtte utsette utsolgte forestillinger, men Øivind Blunck må gjennom en operasjon i samme tidsrom som premieren. – Gjennom 50 eventyrlige år på scenen har jeg knapt hatt en sykedag og aldri avlyst et eneste show. [Kommenter og gjerne del innlegget](https://business.facebook.com/underholdningslivet/) for å gi en liten hilsen til Blunck i tiden fremover! Sammen har de to sønner, Edvard og Ludvik. [Øivind Blunck og Guri Schankes 2 sønner har vokst opp – se nå hvordan de ser ut i dag](https://no.newsner.com/kjendis/oivind-blunck-og-guri-schankes-2-sonner-har-vokst-opp-se-na-hvordan-de-ser-ut-i-dag/)
show more
Post cover
Image courtesy of "Se og Hør"
Må utsette: - Veldig lei meg

- Gjennom 50 eventyrlige år på scenen har jeg knapt hatt en sykedag og aldri avlyst et eneste show. Jeg er veldig lei meg for at vi må utsette forestillingene ...


Videre kommer det frem i pressemeldingen at de som har kjøpt billetter vil beholde disse til de nye forestillingene neste år. Vi må derfor dessverre utsette premieren og de øvrige forestillingene helt frem til april 2024. Det betyr at Blunck må utsette alle de planlagte forestillingene på Chat Noir denne våren. I forestillingen «Cirkus Blunck» oppsummerer Blunck sin eventyrlige karriere gjennom hele 50 år på scenen. - Det er alltid kjedelig å måtte utsette utsolgte forestillinger, men Øivind Blunck må gjennom en operasjon i samme tidsrom som premieren. Forestillingen, som har fått gode kritikker, skulle gå for fulle hus på Chat Noir i Oslo med premiere 10.
show more