Anna Odine Strøm

 
 
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Gått ned flere kilo: - Påvirker psyken

Lundby har tidligere sagt at en kilo kroppsvekt kan tilsvare fire meter i hoppbakken. Også Anna Odine Strøm har merket forskjell. – I bakken har det ganske stor ...


– Det har vært sånn at som skihopper skal du være eksplosiv og du skal gjerne ikke prioritere utholdenhetstrening. – Vi prøver å ha åpenhet i laget rundt det, for alle vet at alle har sine utfordringer. For oss er det et objektiv mål, og jeg jobber fortsatt med å se på det som et objektivt mål, for ellers påvirker det psyken for mye, sier Strøm. For min del har det vært en prosess. Det har vært veldig positivt. – Jeg har hatt et godt team rundt meg og vi har lagt en god plan, både med tanke på fysisk trening, ernæring og hopping.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
VM-gullet glapp - Strøm tok bronse i Planica: - Skuffet

Anna Odine Strøm ledet klart etter første omgang, men klarte ikke å levere like godt i finalen. Det var hun ikke helt fornøyd med.


Det blir litt ekstra spenning rundt mesterskap, men det er litt deilig å kjenne på spenningen og jeg blir kanskje enda mer konsentrert på det jeg skal gjøre, sier Bjørseth til TV 2. – Det siste hoppet var ikke så bra, så jeg er skuffet over det. – Det ble en bronse, som vi hadde vært veldig godt fornøyd med før rennet. Thea Minyan Bjørseth ble nest beste norske på en femteplass. Hun landet på 95 meter og fikk langt dårligere stilpoeng. Strøm endte på bronseplass, 3,1 poeng bak Althaus som vant rennet.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Anna Odine Strøm klinker til med VM-gull i normalbakken

Hopp for kvinner i normalbakken er en åpen affære, men Anna Odine Strøm har imponert mest før rennet.


Den vi likevel tror mest på, og som har vært best i Planica før dagens renn, er Anna Odine Strøm. I årets sesong ligger hun på andreplass i verdenscupen, og har vunnet to normalbakkerenn(Lillehammer i desember og Rasnov sist helg). Da hoppet hun like langt som Loutitt og Pinkelnig, men knuste begge på stilkarakterene. Katharina Althaus er en erfaren hopper som har vært med i sirkuset lenge. Seier til Pinkelnig gir 3.50 i odds. I onsdagens kvalifisering var det fem hoppere som skilte seg litt ut fra resten av feltet.
show more
Post cover
Image courtesy of "altaposten.no"
Anna vant kvalifiseringen – nå er hun gullfavoritt i VM

Anna Odine Strøm leverte et kjempehopp i siste test før torsdagens VM-renn.


Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Anna Odine Strøm tok VM-bronse i Planica

PLANICA/OSLO (Nettavisen): Norge leverte en strålende laginnsats og hadde tre hoppere blant de sju beste i Anna Odine Strøm, Thea Minyan Bjørseth (19) og ...


– Hun var litt skuffet, og det har hun lov til å være nå. – Det var et fint hopp. Maren Lundby lå på sjuendeplass etter et hopp på 94,5 meter. Det samme gjorde japanske Sara Takanashi. plass etter den første omgangen, og hoppet seg ned til 21. Hoppet på 94 meter holdt til en sjuendeplass.


Post cover
Image courtesy of "altaposten.no"
(+) – Føler på litt mer spenning enn jeg er vant til

Onsdag klokken 16.30 skal verdens beste kvinnelige hopperne gjennom kvalifiseringen til torsdagens VM-renn i normalbakken i Planica.


Post cover
Image courtesy of "iFinnmark"
Strøm best i kvalifiseringen – alle norske videre

Anna Odine Strøm fra Alta var både best og lengst i kvalifiseringen foran kvinnenes normalbakkerenn i VM. Alle de fire norske hopperne er videre.


Også hun landet på 91 meter, men fikk ikke bonuspoengene og endte opp med 104,8 poeng og på plassen bak Lundby. Hun har slitt med landingen i lange hopp etter flere sesonger med kneproblemer. Strøm hoppet 99 meter og med 3 x 18 i stil fikk hun 123,2 poeng.


Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Bråthen ut mot dommerne: – Jeg forstår det ikke

PLANICA/OSLO (VG) Forhåndsfavoritt Anna Odine Strøm (24) hoppet ned til sin første individuelle VM-medalje. Etter rennet var hoppsjef Clas Brede Bråthen ...


– Det var veldig gledelig resultat. Vi følte at vi hadde hendene på gullrattet, men det holdt ikke. – Det her har vi pratet om til den store gullmedaljen, men det skjer ingenting, det er frustrerende. Det er et fint utgangspunkt for å jobbe videre og holde prosessen gående. – Noe må det være. – Jeg synes det er dumt. Vi har et sterkt lag inn mot lagkonkurransen og mixed, sier hoppsjef Clas Brede Bråthen til VG og legger til: Jeg skulle gjerne sett at de brukte skalaen enda litt bedre, men det er lite jeg får gjort med det, sier 19-åringen til VG. Bråthen og de andre nordmennenes utblåsing mot dommerne kom i bakkant av det som ble et nervepirrende VM-renn i Planica. Det synes jeg er helt rart, sier Lundby til VG. – Jeg ser ikke hva de trekker på. Jeg klarer ikke se det.
show more
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Strøm gikk fra ledelse til bronse da Althaus vant i Planica

Anna Odine Strøm ledet klart, men misset litt i finalen og endte opp med bronse i VM. Tyske Katharina Althaus vant foran østerrikske Eva Pinkelnig.


Eirin Maria Kvandal landet på 93 meter i 1. Hun landet på 94,5 meter i 1. omgang med 95 meter og slo til med 97,5 meter i finalen.


Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
- Trøste og bære

Anna Odine Strøm måtte ta til takke med bronse etter å ha ledet etter første omgang. Hoppsjef Clas Brede Bråthen reagerer på stilkarakterene.


Jeg kjenner at det er ting som kan bli bedre, men det skal jeg ikke tenke på i dag. Jeg er veldig glad for at jeg fikk ut mitt beste i VM-konkurransen. Jeg kan klappe meg selv på skuldra og si at det var godt gjennomført. Det er veldig gledelig, men i øyeblikket er jeg litt skuffa over å ikke ha fått til et bra hopp på slutten. Jeg tror ikke nødvendigvis Anna skal si hun har tapt så mye, men Thea. Jeg får lære av det, men medalje er absolutt hyggelig, sier Strøm til NRK.
show more
Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Lar seg begeistre av lagvenninnen: – Ganske rått

PLANICA (VG) Anna Odine Strøm (24) vant kvalifiseringen i normalbakkekonkurransen i Planica da hoppjentene satte VM i gang onsdag kveld.


– Hun er på et veldig høyt nivå nå. Spesielt er hun sterk i satsen og måten hun kommer over kulen. Hun viste det samme nivået i 2018–19, men så kom skaden. – Det er ganske rått, det Anna driver med nå. – Det var gøy! Det er bare dumt å gi opp.


Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Anna Odine Strøm tok VM-bronse i Planica

PLANICA/OSLO (Nettavisen): Norge leverte en strålende laginnsats og hadde tre hoppere blant de sju beste i Anna Odine Strøm, Thea Minyan Bjørseth (19) og ...


– Hun var litt skuffet, og det har hun lov til å være nå. – Det var et fint hopp. Maren Lundby lå på sjuendeplass etter et hopp på 94,5 meter. Det samme gjorde japanske Sara Takanashi. plass etter den første omgangen, og hoppet seg ned til 21. Hoppet på 94 meter holdt til en sjuendeplass.


Post cover
Image courtesy of "NRK"
Strøm er den store favoritten i normalbakken: – Det må du ikke si!

Anna Odine Strøm befestet sin posisjon som den største favoritten før normalbakkekonkurransen i VM. I dag vant hun kvalifiseringen 0.2 poeng foran Katharina ...


– Hopping er jo ferskvare og dette gir selvtillit. Strøm er favoritten før morgendagens VM-konkurranse. Men jeg gjør mine ting ganske bra, så det er fint, sier en beskjeden Strøm til NRK.


Post cover
Image courtesy of "TV 2"
VM-gullet glapp for Strøm - tok bronse i Planica

Saken oppdateres! Anna Odine Strøm (24) har definitivt fått sitt gjennombrudd i hoppbakken denne sesongen, og foran normalbakkerennet i Planica-VM var ...


Det blir litt ekstra spenning rundt mesterskap, men det er litt deilig å kjenne på spenningen og jeg blir kanskje enda mer konsentrert på det jeg skal gjøre, sier Bjørseth til TV 2. – Det siste hoppet var ikke så bra, så jeg er skuffet over det. – Det ble en bronse, som vi hadde vært veldig godt fornøyd med før rennet. Thea Minyan Bjørseth ble nest beste norske på en femteplass. Hun landet på 95 meter og fikk langt dårligere stilpoeng. Strøm endte på bronseplass, 3,1 poeng bak Althaus som vant rennet.
show more
Post cover
Image courtesy of "iFinnmark"
Anna Odine Strøm leder etter første omgang: – Kjempehopp!

Altajenta sto for dagens lengste hopp i Planica. Strøm hoppet 100 meter, fikk 2 x 18 og 1 x 17,5 i stil, og sto igjen med ...


Les også Hun leverer mitt og leverer fra første hopp. Hun leverer et nytt, godt kanonhopp! Jeg har vært litt småtung, men har prøvd å gjøre repetisjoner. – Det var et fint hopp.