Inter

2023 - 2 - 22

Image courtesy of "Dagsavisen"

Lukaku avgjorde for Inter mot Porto med ti menn (Dagsavisen)

Innbytter Romelu Lukaku ble matchvinner for Inter i 1-0-seieren over Porto i den første kampen i åttedelsfinalen i mesterligaen i fotball.

Det var flust av målsjanser til begge lag den første åttedelsfinalen. Den kamerunske keeperen fikk slengt en hånd på ballen og hindret scoring. Før scoringen var det nærmest utrolig ingen av lagene hadde scoret.

Mener spissen var for tung til å starte - Lukaku kom inn og avgjorde (TV 2)

Etter en jevnspilt kamp virket det hele til å ende 0-0 når Inter og Porto møttes onsdag kveld. Innbytter Romelu Lukaku ville det imidlertid annerledes.

En annen ting som kom i fokus denne kampen var den høye temperaturen. Til tross for at vi nærmest måtte vente 90 minutter på en scoring i kampen, sto det ikke på underholdningen da lagene møttes. På returen gjorde den store spissen ingen feil i det han sendte Inter i ledelsen etter 86 minutter.

Lukaku reddet Inter: - Så det i øynene hans da han kom inn (TV 2)