Jørgine Massa Vasstrand

 
 
Post cover
Image courtesy of "Newsner Norsk"
Jørgine Massa Vasstrand åpner opp om store hendelsen: "Helt, helt grusomt"

Jørgine Massa Vasstrand (33) er for mange kjent under kallenavnet Funkygine. I flere år nå har hun vært en av landets største treningsinfluenser med nærmere ...


– Det var trist, men jeg var veldig, veldig glad for å se at når jeg leverte hundene den kvelden i hundegården, så var de helt uberørte, og det var det viktigste for meg. Ikke bli overivrig og ikke kjenne på konkurranseinstinktet, men bare tenke hund, sier hun, og legger til: – Å stå på startstreken til Femundløpet var helt, helt grusomt. Det å ikke kjøre for hardt og ikke ta sjanser. Jeg var så kvalm, og så uvel og engstelig at jeg visste egentlig ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, innrømmer hun overfor I flere måneder har hun trent og forberedt seg til det beinharde hundeløpet som starter i Røros.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Måtte oppsøke hjelp: – Emosjonelt og krevende

Onsdag har «Jørgine – alene med flokken» premiere på TV 2, der influenser Jørgine Massa Vasstrand (33) skal forsøke å gjennomføre et av Norges tøffeste ...


Så jeg har et konkurranseinstinkt der det har noe for seg å ha det. Så det var egentlig veldig lett å ikke ta noen sjanser og være dum for å vinne, legger 33-åringen til. – Jeg har et veldig stort konkurranseinstinkt, men så er jeg ikke dum, heller. Så det har vært litt uvant å måtte jobbe så hardt for å bygge det opp igjen, legger den populære influenseren til. – Det hjalp litt å snakke med en helt utenforstående som kunne se ting på en veldig objektiv måte. Vasstrand legger ikke skjul på at hun ble overrasket over hvor tøft det hele skulle bli.
show more
Post cover
Image courtesy of "Se og Hør"
- Var veldig langt nede

Onsdag er det premiere på «Jørgine - alene med flokken» der seerne får ta del i influenser Jørgine «Funkygine» Vasstrands (33) hobby, hundekjøring.


Det var fordi jeg hadde melkespreng, nettopp født og var der oppe med hundene. Men det er også det som gir vanvittig mestringsfølelse når du får det til og vet at veien dit har vært ganske krevende. - Hvor mentalt utfordrende det har vært. Det går fint. Det var første gang jeg tenkte: «oi, satan», forklarer Ålesund-kvinnen, som samtidig ikke vil utelukke mer «Funkyfam». Det blir nok litt rart å se igjen, for når du er veldig langt nede så kjenner man kanskje ikke helt igjen seg selv når man kommer ovenpå igjen.
show more