Petter Northug

 
 
Post cover
Image courtesy of "NRK"
Petter Northug provosert over brorens «barnefeil»: – Han må ta seg sammen

Petter Northug sier det har vært frustrerende å se lillebror Even Northug i aksjon etter jul. Han mener det er på tide å våkne før VM-debuten.


Det er det som gjør at jeg gjør flere feil i heatene også. Han er helt enig i at han har opptrådt feig. Når jeg ser det er gjengang i feil og feighet i heat, som det ble nå, så mener jeg at da må han ta seg sammen, smeller det fra Petter Northug, som er på plass i Slovenia som ekspert for TV 2. Jeg er ikke redd for noe, sier Northug, mens han blir konfrontert med storebrors utspill på vei ut av stadion. Det har vært barnefeil som han gjør i heat. – Du kan ikke gjøre sånne barnefeil som han har gjort et par helger, og sist nå i Toblach også, bli for feig i kvartfinalen.
show more