Cocaine Bear

 
 
Post cover
Image courtesy of "Helgelands Blad"
På kino: Kaotisk koka-mareritt - Helgelands Blad

Underholdning kommer i mange former. Her får vi den i form av en svartbjørn full av kokain, surrete skogvoktere, desperate langere og to savnede barn som ...


Post cover
Image courtesy of "adressa.no"
Om du er åpen for glavold om en bjørn på kokain, blir du ikke skuffet

Omtrent alt annet som skjer i Elizabeth Banks groteske skrekk-komedie er en filmatisk røverhistorie på kokain. Fortalt som en kombinasjon av Coen-brødrenes « ...


Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Fest hos bamsefar i lia

I teorien er «Cocaine Bear» et helt fantastisk konsept. Bjørner på kokain, basert på en sann historie? Veldig løst basert, viser det seg.


Det er noen oppriktig gøyale øyeblikk her og skuespillerne ser ut til å ha det moro, men det vil være en overdrivelse å påstå at «Cocaine Bear» lever opp til potensialet. Fra første sekund satser hun for hardt på fjollete ablegøyeri, overdrevne grimaser, tullballeri og karikerte rollefigurer, som forsikrer at «Cocaine Bear» blir for påtatt krampe-«morsom» til å helt fungere. Selve konseptet forsikrer at «Cocaine Bear» har sin betydelige underholdningsverdi, selv om dette bare lever opp til forventningene i sporadiske rykk og napp. Sistnevnte er i sorg over å ha mistet kona si til kreft, og begge har politidetektiven Bob (Isiah Whitlock Jr.) i hælene. En bra blanding av gørrete «dyrene angriper»-film og gjøglete komedie, med en overbefolket rolleliste og middels overbevisende dataeffekter. Den er allment kjent som «Cocaine Bear» (pressen ga den dessuten kallenavnet «Pablo Escobear») og står nå utstilt i kjøpesenteret «Kentucky for Kentucky Fun Mall» i Lexington – som selger et veldig bredt utvalg av kokainbjørn-suvenirer.
show more
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
For et blodig søl!

Det er dårlig kvalitet både på kokainen og bjørnen i «Cocaine Bear». Men det er ingen tvil om hva det hvite pulveret er.


I teorien er et rovdyr ruset på dop en absurd idé som burde funket bedre når man har så bra råmateriale og så mye skuespillertalent å plukke fra. Brorparten av pengene har sannsynligvis gått på å lage bjørnen, men det har ikke vært nok til å få den til å se bra ut. Han er på skogstur sammen med sin kommende kone, og i rollen som Olaf, er han den første til å se at det er noe galt med bjørnen de har kommet over. Filmen har et budsjett på 35 millioner dollar, og er etter amerikansk målestokk en lavbudsjettfilm å regne. Karakterenes møter med kokain-bjørnen er gørr ekle når den biter av lemmer og hoder, og på ingen måte noen latterbombe til tross for at filmen kalles en svart komedie. Det beste som kommer ut av dette, er en bekreftelse på at både kokain og bjørn er noe man fortsatt skal holde seg langt unna.
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Filmanmeldelse «Cocaine Bear»: Teit og ålreit

THRILLER-KOMEDIE. «Cocaine Bear». Premiere på kino fredag 24. februar. USA. 15 år. Regi: Elizabeth Banks. Med: Keri Russell, O'Shea Jackson Jr., Ray Liotta, ...


[Isiah Whitlock Jr.](https://www.vg.no/rampelys/tv/i/lA6MJ7/filmanmeldelse-da-5-bloods-blod-og-vanaere)), som helst skulle vært hjemme med bikkja. Trøbbel for parkvakten Liz (Margo Martindale), som hadde tenkt å bruke dagen i dag til noe helt annet (hun har tatt på seg sin beste europeiske parfyme og greier). Den evner ikke helt å leve opp til den relativt store forhåndshypen som er blitt den til del heller. Ganske artig, litt skummel, litt ekkel og helt klart tåpelig nok. Men den er litt av alle de tingene. Ikke vårens artigste film. Det blir knall, fall og krøll, og den dyrebare lasten går tapt, og senere funnet av den stakkars svartbjørnen. Trøbbel for Syds to håndlangere Daveed ( [O’Shea Jackson](https://www.vg.no/rampelys/film/i/OMxGl/filmanmeldelse-straight-outta-compton)) og Eddie (Alden Ehrenreich). Planen er å dumpe knarket fra flyet, hvorpå en kar skal hoppe etter, samle opp lasten og få den levert til rette vedkommende (Syd, en lokal gangster spilt av Mannen i flyet er dessverre high on his own supply. Den skal være «basert på virkelige hendelser», den skrønen her. [nylig avdøde Ray Liotta](https://www.vg.no/rampelys/i/mrbX41/goodfellas-stjerne-ray-liotta-er-doed)).
show more
Post cover
Image courtesy of "Filmweb.no"
"Cocaine Bear"-regissøren: - Mamma kommer til å miste det når hun ser filmen

... men publikum digger Elizabeth Banks nye horrorkomedie! ... Denne uka har årets (kanskje?) sykeste film, "Cocaine Bear", norgespremiere - og tittelen skal tas ...