Devold

 
 
Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"
Avslører hjertefeil: – Jeg tenker mest på det når jeg ikke får sove

Det er til NRK-podkasten «Kladden har Dævva» med Martin Lepperød at komiker Magnus Devold forteller om sitt forhold til døden og dødsangst.


Jeg er også født med en hjertefeil, som gjør at jeg har blitt mer redd for at det bare skal stoppe, sier 36-åringen i podkasten. Under denne samtalen forteller Devold om hjertefeilen, som gjør at hans hjertefunksjoner er dårligere enn andres. Selve øyeblikket når du holder på å dø er noe som skremmer meg.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Magnus Devold rammet av hjertefeil: – Redd for å dø

I NRKs splitter nye humorpodkast, «Kladden har Dævva» med Martin Lepperød (30), snakker programlederen om døden og dødsangst med forskjellige kjendiser.


Hun legger til at behandlingen har ikke bare forbedret seg i form av hjertestarter, men også operasjonsmuligheter og medisiner. Det er flere medfødte hjertefeil som kan føre til hjertesvikt og/eller rytmeforstyrrelser i ung alder. – Det er noe jeg kan tenke på når jeg skal sove, at den plutselig gir meg et kjempestøt ut av ingenting. Ifølge Devold har hjertestarteren to ledninger som går inn i hjertet hans og gir støt dersom det stopper. Jeg er også født med en hjertefeil, som gjør at jeg har blitt mer redd for at det bare skal stoppe, røper 36-åringen. I en fersk episode av podkasten er det komiker Magnus Devold (36) som er æresgjest.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Magnus Devold rammet av hjertefeil: – Redd for å dø

I NRKs splitter nye humorpodkast, «Kladden har Dævva» med Martin Lepperød (30), snakker programlederen om døden og dødsangst med forskjellige kjendiser.


Hun legger til at behandlingen har ikke bare forbedret seg i form av hjertestarter, men også operasjonsmuligheter og medisiner. Det er flere medfødte hjertefeil som kan føre til hjertesvikt og/eller rytmeforstyrrelser i ung alder. – Det er noe jeg kan tenke på når jeg skal sove, at den plutselig gir meg et kjempestøt ut av ingenting. Ifølge Devold har hjertestarteren to ledninger som går inn i hjertet hans og gir støt dersom det stopper. Jeg er også født med en hjertefeil, som gjør at jeg har blitt mer redd for at det bare skal stoppe, røper 36-åringen. I en fersk episode av podkasten er det komiker Magnus Devold (36) som er æresgjest.
show more
Post cover
Image courtesy of "Newsner Norsk"
Magnus Devolds gripende ord om alvorlige hjerteproblemene: "Redd for å dø"

Komiker og programleder Magnus Devold (36) har blitt et velkjent fjes for folk flest. Han ble introdusert for det norske folk da han fikk sjansen som Bård ...


Jeg er også født med en hjertefeil, som gjør at jeg har blitt mer redd for at det bare skal stoppe, – Det er noe jeg kan tenke på når jeg skal sove, at den plutselig gir meg et kjempestøt ut av ingenting. – Jeg er ikke så redd for selve døden, men er redd for det å dø. Selve øyeblikket når du holder på å dø er noe som skremmer meg. Jeg tenker mest på det når jeg ikke får sove, og det med hjertet som slår. Han har også medvirket i en rekke andre TV-programmer, som for eksempel «Kongen Befaler», «Praktisk info med Jon Almaas», «På Holmen med Ylvis, Calle og Magnus» og «Kjendiskveld med Magnus Devold».
show more