Frida Karlsson

2023 - 2 - 23

Fyrer seg opp med rivaler fra Sverige: – Svenskene er ... (NRK)

Gjennom hele sesongen har norske langrennskvinner brukt navnet på svenske konkurrenter som tennvæske. – Det er vel et tegn på at vi er sterke, ...

– Sverige er de største favorittene til alle distansene i VM, vil jeg si. – At det er dumt av dem? – Vi sitter her ei uke før VM med 19 pallplasser og tre seirer, og vi hadde jo ikke helt trodd på akkurat det i sommer. – Om det er deres måte å gå fort på, er det helt perfekt. Vi vil jo slå dem, så det er klart at når han slenger ut sånt, så blir det litt ekstra adrenalin, sier Anne Kjersti Kalvå. Det er ment som en påminnelse.

Post cover
Image courtesy of "VG Nå"

Karlsson forstår ikke Norge-trener: – Håper ikke han sier det til ... (VG Nå)

PLANICA (VG) Den norsk-svenske «ordkrigen» er i gang. Landslagstrener Stig Rune Kveen mener to svensker er favoritter på alle øvelser i VM.

– For det norske folk vet jeg at det bare er godt nok med medalje. Men det er harde bud, sier Østberg. Jeg vet det presset ligger der. Men jeg må stå i mine mål og det som betyr noe for meg. Jeg håper han har tro på egne utøvere og sier det til dem. – Jeg håper ikke han sier det til sine egne utøvere. Så skal jeg gjøre alt jeg kan de rennene som kommer. – De er jo favoritter. – Du har hatt en god sesong med pallplasser, ikke minst fjerdeplasser. – Jeg har aldri forstått at man skal legge press over på andre. – Medalje definerer ikke om VM har vært bra for meg. Jeg ser på meg selv som en som kjemper om medaljene.

Linn Svahn gikk 100 kilometer uten staver – stemples som «idiotisk ... (NRK)

Linn Svahn skal endelig revansjere seg etter 728 dager uten mesterskapsrenn, men svenskens comeback-trening får Frida Karlsson til å riste på hodet.

Hun misliker øvelsen, men fortsetter med den for å holde skaden i sjakk. Da var det ganske langt ifra å tenke på at jeg skulle gå på ski i nær framtid. Fortsatt løfter hun melkekartongen opp og ned med ulik vinkel i skulderen. På hjemmebane, i Ulricehamn, falt hun og skadet skulderen. – Det var jo først en start på å kunne håndtere å plukke ut av oppvaskmaskinen. På oppløpene var hun uimotståelig frem til det gikk galt noen uker før VM.

Ut mot norsk kritikk: - Har ikke peiling (Dagbladet.no)

Frida Karlsson (23) svarer på kritikken fra Vidar Løfshus. TESTET VM-LØYPENE: ...

- Det har skjedd før, og jeg blir redd. - Jeg har ikke nok innsikt i hva det er og hva som skjer rundt henne, men hun har hatt noen perioder hvor hun var borte på grunn av ernæringsproblemer. Jeg har et lag rundt meg som jeg har full tillit til, så det gjør ikke så mye om noen mener noe om noe de ikke har peiling på, svarer svensken.

Explore the last week