Iben Akerlie

 
 
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Bekrefter forhold

Skuespilleren har funnet lykken med elleve år yngre kollega. GLADNYHET: Iben Akerlie holder privatlivet tett ...


I sistnevnte film, som er en filmatisering av Knut Hamsuns bok med samme navn, spilte hun mot Jacob Oftebro (37). Dette er første gang paret kommer sammen på et offentlig arrangement. Hun hadde nemlig med seg skuespiller Jakob Fort (23), kjent fra TV-programmer som «Blank» og «Wisting».


Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Skuespiller Iben Akerlie bekrefter forhold: Savnet ham på «Kompani Lauritzen»

Iben Akerlie (34) bekrefter for første gang forholdet med skuespillerkollega Jakob Fort (23).


– Jeg savnet ham selvfølgelig, men det går så fort og sakte på en gang. Hun bekrefter til VG at de har vært kjærester i rundt to år. Iben Akerlie (34) bekrefter for første gang forholdet med skuespillerkollega Jakob Fort (23).


Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Iben Akerlie røper kjæreste

Skuespilleren Iben Akerlie (34) er torsdag kveld til stede på premierefesten til den nyeste sesongen av «Kompani Lauritzen», hvor hun er med som deltager.


Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Bekrefter ryktene: Iben Akerlie og Jakob Fort er et par

REBEL/OSLO (Nettavisen): Torsdag kveld var det duket for premierefest på årets sesong av «Kompani Lauritzen». En rekke norske kjendiser har nok en gang tatt ...


Ifølge 34-åringen er det hvert fall ingen negative sider ved å finne kjærligheten med i samme bransje. REBEL/OSLO (Nettavisen): Torsdag kveld var det duket for premierefest på årets sesong av «Kompani Lauritzen». Skuespilleren dukket ikke opp alene til TV 2s premierefest i Oslo torsdag kveld.


Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"
Bekrefter forhold med elleve år yngre flamme

Den «Kompani Lauritzen»-aktuelle skuespilleren bekrefter forholdet til skuespiller Jakob Fort (23).


Våren 2022 hadde han også hovedrollen i Discovery-serien «Alt du elsker». Lørdag er det duket for den nye sesongen av TV 2-suksessen «Kompani Lauritzen». En av årets deltakere, skuespiller og barnebokforfatter Iben Akerlie (34), ankom premierefesten torsdag med skuespillerkollega Jakob Fort (23).