Pixies

 
 
Post cover
Image courtesy of "Musikknyheter"
Musikknyheter.no - Vekkelsesmøte i Pixies-kyrkja

I går var det fire år og ein pandemi sidan sist indieheltane Pixies stod på Sentrum scene.


[>>](/konserter/22568/Laibach-på-Sentralen.html) [>>](/konserter/22574/Vinni-på-Verftet.html) [>>](/konserter/22597/Kapteinen-på-Kvarteret.html) Det trur eg, sjølv om eg synes det var relativt fullt i foajeen utanfor hovedsalen på Sentrum Scene, og eg syntes det var litt murring rundt forbi: Det var ein litt kjedeleg fyrste time, og det trakk ned. Sjølv om det nok var ein del som syntes det var rart dei ikkje spelte Gigantic. Det var ein usedvanleg snakkesaleg og munter Pixies-vokalist Frank Black som sto på scena.
show more
Post cover
Image courtesy of "Musikknyheter"
Musikknyheter.no - Vekkelsesmøte i Pixies-kyrkja

I går var det fire år og ein pandemi sidan sist indieheltane Pixies stod på Sentrum scene.


[>>](/konserter/22568/Laibach-på-Sentralen.html) [>>](/konserter/22574/Vinni-på-Verftet.html) [>>](/konserter/22597/Kapteinen-på-Kvarteret.html) Det trur eg, sjølv om eg synes det var relativt fullt i foajeen utanfor hovedsalen på Sentrum Scene, og eg syntes det var litt murring rundt forbi: Det var ein litt kjedeleg fyrste time, og det trakk ned. Sjølv om det nok var ein del som syntes det var rart dei ikkje spelte Gigantic. Det var ein usedvanleg snakkesaleg og munter Pixies-vokalist Frank Black som sto på scena.
show more
Post cover
Image courtesy of "Puls"
Pixies – ikke like unike lenger

Boston-gruppa Pixies' karriere kan deles inn i to faser. Pixies 1.0 - fra 1985 til 1992 - og Pixies 2.0 fra 2013 -> evigheten? I går spilte de i Oslo.


I går spilte de i Oslo.](19306.html) ](19302.html) ](11088.html) ](11282.html) ](11829.html) ](12098.html) ](12404.html) [Pixies er i storform](12098.html) [(15.04.04) For to dager siden gjorde Pixies sitt etterlengtede live-comeback i Minneapolis. [Del på Twitter](https://twitter.com/share?url=https://www.puls.no/19306.html&text=PULS: Pixies – ikke like unike lenger) Med det låtmaterielt som ble presentert i kveld, oppleves konserten rett og slett som litt for lang (!). I hvert fall ikke det samme som kvelden før (Stockholm). Black Francis («hjernen» - på vokal og rytmegitar), Joey Santiago (trollmannen på gitar), Kim Deal (funky pønkebass og vokal) og David Lovering (stødig trommemann) fant en trylleformel på den nye musikken.
show more