PLANICA 2023

 
 
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Karlsson forstår ikke Norge-trener: – Håper ikke han sier det til utøverne sine

PLANICA (VG) Den norsk-svenske «ordkrigen» er i gang. Landslagstrener Stig Rune Kveen mener to svensker er favoritter på alle øvelser i VM.


– For det norske folk vet jeg at det bare er godt nok med medalje. Men det er harde bud, sier Østberg. Jeg vet det presset ligger der. Men jeg må stå i mine mål og det som betyr noe for meg. Jeg håper han har tro på egne utøvere og sier det til dem. – Jeg håper ikke han sier det til sine egne utøvere. Så skal jeg gjøre alt jeg kan de rennene som kommer. – De er jo favoritter. – Du har hatt en god sesong med pallplasser, ikke minst fjerdeplasser. – Jeg har aldri forstått at man skal legge press over på andre. – Medalje definerer ikke om VM har vært bra for meg. Jeg ser på meg selv som en som kjemper om medaljene.
show more