Poznan

2023 - 2 - 23

Bodø/Glimt mot Lech Poznan: Kristoffer Velde med spesiell støtte ... (NRK)

Etter at Glimt hadde til tider dominert mot Lech Poznan, førte to store tabber i hver ende av banen til at Glimt røk ut av Serieligaen.

I toppfotballen er det små detaljer som gjelder, men jeg tror han kommer inn og avgjør kampen, sier han med et smil. – Jeg ser for meg en annerledes kamp enn den i Bodø. Om vi kan være den litt irriterende lillebroren mot de store klubbene i Europa, så tror jeg det er et fint utgangspunkt for oss. – Av og til tror jeg vi glemmer hva slags kontekst vi er i. Til slutt var det Lech Poznan som kunne juble for å være videre i Serieligaen, mens Glimt må dra hjem slukøret. Så tenker jeg at den erfaringen skal vi ta med oss til kampen. Jeg tok på meg en vest sånn at folk ikke skulle se den så godt; men alle har vært veldig grei med meg. – Jeg er her for å støtte bestekompisen min Kristoffer Velde. Poznan fikk sendt ballen inn fra høyre, og ballen endte opp hos kapteinen Mikael Ishak, som satt den kontant inn i mål. Vi har vært barndomsvenner hele livet, og har et tett bånd. Etter 62 minutter slo keeper Faye Lund en ball ut i ingensteds, som blir plukket opp av en Poznan-spiller. Først sparker Brice Wembangomo bort ballen til en motstander, og Lech Poznan kontrer.

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

Bodø/Glimt ute av conferenceligaen – tapte 0-1 for Lech Poznan (Nettavisen)

Det blir ikke europaspill på Bodø/Glimt i vår etter at de tapte 0-1 for polske Lech Poznan på bortebane. De er ute av årets utgave av conferenceligaen.

Glimt møter Sarpsborg 08 på bortebane i første kamp. Det neste for Glimt er en treningskamp mot forrige sesongs seriemester Molde. Glimt presset på for utligning, men det ville seg ikke for de gulkledde i Polen. Hjemmelaget skapte selv flere sjanser etter ledermålet og kunne til slutt juble for avansement. Etter baklengsmålet greide ikke Glimt å sette vertene på et stort nok press. Ballen gikk rett på foten til Ishak, som avsluttet under Faye Lund og i nettet.

Post cover
Image courtesy of "Radio Haugaland"

Bodø/Glimt ute av conferenceligaen – tapte for Lech Poznan (Radio Haugaland)

Sport: Etter 0-0 på Aspmyra hadde begge lag alt å spille for i returkampen i Polen i jakten på åttedelsfinale. Der var Glimt best i store deler av kampen, ...

Glimt presset på for utligning, men det ville seg ikke for de gulkledde i Polen. Glimt møter Sarpsborg 08 på bortebane i første kamp. Det blir ikke europaspill på Bodø/Glimt i vår etter at de tapte 0-1 for polske Lech Poznan på bortebane. Det neste for Glimt er en treningskamp mot forrige sesongs seriemester Molde. Etter baklengsmålet greide ikke Glimt å sette vertene på et stort nok press. Hjemmelaget skapte selv flere sjanser etter ledermålet og kunne til slutt juble for avansement.

Kalddusj for Glimt - ute av Conference League (TV 2)

Bodø/Glimt fikk det tøft i returkampen mot Lech Poznan i playoffen i Europa Conference League. De gulkledde greide bare 0-0 på Aspmyra i første oppgjør, og ett ...

I første omgang var Bodø/Glimt det førende laget, men nordlendingene slet med å skape store muligheter mot Lech Poznan. – Jeg er skuffet på vegne av Glimt og norsk fotball. Hadde Glimt vunnet eller greid uavgjort etter 120 minutter hadde de fått nok poeng til å avansere på listen over de beste nasjonene på Uefa-listen. – Det er blytungt. Da blir det tøft, sier Vetlesen til rettighetshaver Viaplay. minutt i returkampen sendte nordlendingene ut av conferenceligaen.

Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"

Glimt ute av Europa etter Vetlesen-miss: – Blytungt (Aftenposten)

Lech Poznan-Bodø/Glimt 1–0) Hugo Vetlesen (22) misset en gigantisk sjanse. Dermed er Europa-eventyret over for Glimt – og Norge kan se langt etter en ekstra ...

plass på rankingen etter at Bodø/Glimt røk ut av Europa torsdag. – Jeg er skuffet på vegne av Glimt og norsk fotball. Dermed er Europa-eventyret over for Glimt – og Norge kan se langt etter en ekstra plass i Champions League. plass, som kunne vært innen rekkevidde om Glimt hadde tatt seg videre, ville gitt flere norske lag i Europa fra 2024/25-sesongen. Det er den høyeste plasseringen på 20 år. – Jeg får nesten for god tid.

Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"

Bodø/Glimt ute av conferenceligaen: – Blytungt (ABC Nyheter)

Det blir ikke europaspill på Bodø/Glimt i vår etter at de tapte 0-1 for polske Lech Poznan på bortebane. De er ute av årets utgave av conferenceligaen.

Glimt møter Sarpsborg 08 på bortebane i første kamp. Det neste for Glimt er en treningskamp mot forrige sesongs seriemester Molde. Glimt presset på for utligning, men det ville seg ikke for de gulkledde i Polen. Hjemmelaget skapte selv flere sjanser etter ledermålet og kunne til slutt juble for avansement. Etter baklengsmålet greide ikke Glimt å sette vertene på et stort nok press. Ballen gikk rett på foten til Ishak, som avsluttet under Faye Lund og i nettet.

Nådeløs dom (Dagbladet.no)

Bodø/Glimt var best, men må se seg slått ut av Europa Conference League etter store feil både i angrep og forsvar. Eksperten kommer med knallhard dom, ...

Sistnenvnte var bare centimetre unna å dytte ballen i mål. Svenske Mikael Ishak var godt plassert inni boksen og forsøkte å finne Michael Skoras foran målet. Etter et drøyt kvarter var de imidlertid inne på noe. Danskens touch ble dessverre litt for dårlig, og polakkene fikk ryddet opp. Jeg skal bare treffe mål, og da går den inn, men jeg får litt ryggsekk og setter den over. Man scorer på noen, og bommer på noen, sier Vetlesen selv til Viaplay etter kampen og fortsetter:

Post cover
Image courtesy of "Eurosport"

Glimt-exit i Conference League etter utrolig sjansesløseri (Eurosport)

Bodø/Glimt hadde både en, to, tre og fire store muligheter til å score i den avgjørende bortekampen mot Lech Poznan, men klarte ikke å få ballen i mål.

Glimt møter Sarpsborg 08 på bortebane i første kamp. Det neste for Glimt er en treningskamp mot forrige sesongs seriemester Molde. Lech Poznan forsvarte seg godt helt frem til det var spilt 93 minutter, da hjemmelaget holdt på å score selvmål. – Det er blytungt. Det var en større prestasjon å sette den over enn på mål! Norge er på 16.-plass.

Post cover
Image courtesy of "Bodøposten.no"

Glimt tapte borte mot Lech Poznan: Ute av Serieligaen - Bodøposten ... (Bodøposten.no)

Bodø/Glimt spilte uavgjort 0-0 mot polske Lech Poznan i første runde i Serieligaen på Apsmyra. Glimt var avhengige av seier for å gå videre, og det var også ...

Poznan fikk sendt ballen inn fra høyre, og ballen endte opp hos kapteinen Mikael Ishak, som satte den kontant inn i mål, melder NRK. Etter 62 minutter slo keeper Faye Lund en ball ut i ingensteds, som blir plukket opp av en Poznan-spiller. Bodø/Glimt spilte uavgjort 0-0 mot polske Lech Poznan i første runde i Serieligaen på Apsmyra.

Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"

Glimt ute av Europa etter Vetlesen-miss: – Blytungt (Aftenposten)

Lech Poznan-Bodø/Glimt 1–0) Hugo Vetlesen (22) misset en gigantisk sjanse. Dermed er Europa-eventyret over for Glimt – og Norge kan se langt etter en ekstra ...

plass på rankingen etter at Bodø/Glimt røk ut av Europa torsdag. – Jeg er skuffet på vegne av Glimt og norsk fotball. Dermed er Europa-eventyret over for Glimt – og Norge kan se langt etter en ekstra plass i Champions League. plass, som kunne vært innen rekkevidde om Glimt hadde tatt seg videre, ville gitt flere norske lag i Europa fra 2024/25-sesongen. Det er den høyeste plasseringen på 20 år. – Jeg får nesten for god tid.

Post cover
Image courtesy of "Brønnøysunds Avis"

Bodø/Glimt ute av conferenceligaen (Brønnøysunds Avis)

Det blir ikke europaspill på Bodø/Glimt i vår etter at de tapte 0-1 for polske Lech Poznan på bortebane. De er ute av årets utgave av conferenceligaen.

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

Bodø/Glimt ute av conferenceligaen – tapte for Lech Poznan (Nettavisen)

Etter 0-0 på Aspmyra hadde begge lag alt å spille for i returkampen i Polen i jakten på åttedelsfinale. Der var Glimt best i store deler av kampen, ...

Glimt møter Sarpsborg 08 på bortebane i første kamp. Det neste for Glimt er en treningskamp mot forrige sesongs seriemester Molde. Glimt presset på for utligning, men det ville seg ikke for de gulkledde i Polen. Hjemmelaget skapte selv flere sjanser etter ledermålet og kunne til slutt juble for avansement. Etter baklengsmålet greide ikke Glimt å sette vertene på et stort nok press. Ballen gikk rett på foten til Ishak, som avsluttet under Faye Lund og i nettet.

Post cover
Image courtesy of "Bergens Tidende"

Kjetil Knutsens Glimt ute av conferenceligaen (Bergens Tidende)

Det blir ikke europaspill på Bodø/Glimt i vår etter at de tapte 0-1 for polske Lech Poznan på bortebane. De er ute av årets utgave av conferenceligaen.

Glimt presset på for utligning, men det ville seg ikke for de gulkledde i Polen. Glimt møter Sarpsborg 08 på bortebane i første kamp. Det neste for Glimt er en treningskamp mot forrige sesongs seriemester Molde. Det blir ikke europaspill på Bodø/Glimt i vår etter at de tapte 0-1 for polske Lech Poznan på bortebane. Etter baklengsmålet greide ikke Glimt å sette vertene på et stort nok press. Hjemmelaget skapte selv flere sjanser etter ledermålet og kunne til slutt juble for avansement.

Post cover
Image courtesy of "VG Nå"

Glimt ute av Europa etter Vetlesen-miss: – Blytungt (VG Nå)

Lech Poznan-Bodø/Glimt 1–0) Hugo Vetlesen (22) misset en gigantisk sjanse. Dermed er Europa-eventyret over for Glimt – og Norge kan se langt etter en ekstra ...

plass på rankingen etter at Bodø/Glimt røk ut av Europa torsdag. – Jeg er skuffet på vegne av Glimt og norsk fotball. Dermed er Europa-eventyret over for Glimt – og Norge kan se langt etter en ekstra plass i Champions League. plass, som kunne vært innen rekkevidde om Glimt hadde tatt seg videre, ville gitt flere norske lag i Europa fra 2024/25-sesongen. Det er den høyeste plasseringen på 20 år. – Jeg får nesten for god tid.

Explore the last week