Therese Johaug

 
 
Post cover
Image courtesy of "Sosialnytt.com"
Åpenhjertig Therese Johaug: "Livet mitt ble veldig snevert"

Nyheten om familieforøkelsen kom et år etter at den tidligere roeren Nils Jakob Hoff og skidronning Therese Johaug forlovet seg. – Det har vært veldig rart. Det ...


Jeg har fått god oppfølging av de folka jeg har jobbet med, både på Olympiatoppen og tidligere, sier Johaug. – Jeg synes det er veldig gledelig, virkelig. Men jeg har alltid hatt mye omsorg for barn og ønsket å en dag skape en egen familie, sier hun til avisa. Hun sier riktig nok selv at den fysiske formen ikke er der, men det er nok fordi hun sammenligner seg selv med den topptrente langrennsløperen som i fjor vinter innkasserte tre OL-gull. [Idrettsgallaen var en av grunnene til at avsløringen](https://sosialnytt.com/johaug-skjonte-jeg-ikke-kunne-holde-dette-skjult-lenger/) kom akkurat denne uken, og bildene fra Idrettsgallaen avslører tydelig babynyheten: – Det har vært veldig rart.
show more
Post cover
Image courtesy of "Newsner Norsk"
Therese Johaugs ærlige ord om relasjonen med Marit Bjørgen: «Det er mye som har...»

Marit Bjørgen (42) og Therese Johaug (34) er en av de aller største langrennslegendene vi har her til lands. Sistnevnte kunne like etter nyttår dele den ...


Marit Bjørgen ble selv mor for første gang som 35-åring i 2015. Da hun kom inn på laget med en enorm vilje, inspirerte det meg og gjorde meg enda mer sulten. I dag er hun en av mine aller beste venner. – Marit var en fantastisk lagvenninne gjennom alle disse årene. Marit var nemlig Johaugs forbilde lenge før hun ble med på landslaget. – Det er jo det største en kan oppnå.
show more
Post cover
Image courtesy of "Newsner Norsk"
Therese Johaug åpner opp om graviditeten

Langrennsstjernen Therese Johaug (34) har imponert en hel verden med sine prestasjoner i skisporet. 34-åringen har nemlig vunnet alt som vinnes kan i ...


Jeg har ikke tatt for gitt å få egne barn, for ikke alle klarer det. Det er veldig stort for oss og noe vi har gledet oss veldig til. – Jeg tror det er fordi jeg har vokst opp i en ganske stor familie selv, i en søskenflokk på fire. Det er noe vi har hatt et ønske om lenge. LES MER: [Etter babynyheten: Nå avslører Therese Johaug kjønnet](https://no.newsner.com/kjendis/etter-babynyheten-na-avslorer-therese-johaug-kjonnet/)
show more
Post cover
Image courtesy of "Se og Hør"
Avslører reality-nei

Det er ikke uvanlig at tidligere toppidrettsutøvere ender opp på TV-skjermen etter at de har lagt karrieren på hylla, og sist ute i rekken er OL-dronning ...


For første gang på mange år deltar hun ikke selv i et mesterskap. Det virker ikke på Johaug som at det blir noe «Mesternes mester» på henne i nærmeste fremtid, så ivrige fans må derfor ta til takke med skistjernens forlovede [«Drivkraft»](https://radio.nrk.no/serie/drivkraft/MKAK05002823), røper nemlig langrennsstjernen at hun har takket nei til både det ene og det andre av realityprogrammer.
show more