Alexandra Joner

2023 - 2 - 24

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

Alexandra Joner røper ny jobb (Nettavisen)

Influenser, artist og TV-profil Alexandra Joner (32) stepper inn som vikar i «Frokostshowet» P5 når Vida Lill Berge (32) går ut i svangerskapspermisjon.

I disse dager er Joner også aktuell med «I fyr og flamme» på TV 2. Der jobbet hun med Stian Røste (35), som nå blir kollegaen hennes i «Frokostshowet» med Niklas Baarli (33). Influenser, artist og TV-profil Alexandra Joner (32) stepper inn som vikar i «Frokostshowet» P5 når Vida Lill Berge (32) går ut i svangerskapspermisjon.

Post cover
Image courtesy of "VG Nå"

Ny jobb for Alexandra Joner: – Gru-gleder meg (VG Nå)

Når høygravide Vida Lill Berge går ut i svangerskapspermisjon, er det artist, danser og skuespiller Alexandra Joner som stepper inn i «Frokostshowet» på P5.

Jeg synes han var hysterisk på godt og vondt da han var med i «Farmen kjendis» i fjor. Når man legger til at hun har flere års erfaring fra morgenradio, er det liten tvil om at hun vil gli rett inn med Niklas og resten av gjengen, legger Opsahl til. Stian er blitt mer «feisty» siden jeg jobbet med ham, så det blir gøy! Det er mange år siden jeg har gjort dette, og Jesus Maria, jeg må stå opp helt sykt tidlig, skriver Joner i en SMS til VG. – Det blir veldig gøy å jobbe med Niklas, tror jeg. – Jeg gleder meg stort til å ta over for Vida Lill.

Blir ny programleder på P5 (Medier24)

Alexandra er en utrolig talentfull, sprudlende og morsom dame som vil kle Frokostshowet på P5 perfekt, sier programredaktør i P4-gruppen, Anders Opsahl.

Alexandra Joner har fått ny jobb: - Gleder meg stort (TV 2)

GOD KVELD NORGE (TV 2): Artisten stepper inn som programledervikar i «Frokostshowet» på P5.

Stian er blitt mer «feisty» siden jeg jobbet med ham, så det blir gøy, sier hun videre til VG. Det er mange år siden jeg har gjort dette, og Jesus Maria, jeg må stå opp helt sykt tidlig, men blir gøy med en ny utfordring, skriver artisten i en SMS til VG. – Jeg gleder meg stort til å ta over for Vida Lill.

Explore the last week