Heidi Weng

 
 
Post cover
Image courtesy of "NRK"
Heidi Weng har reist hjem fra VM

Heidi Weng skulle gå sitt første VM-renn lørdag, men fredag valgte den meritterte skiløperen å reise hjem fra VM i Planica.


Det er klart at når du har gått så mye skirenn og vunnet så mye som Heidi har gjort, så er å stille i et VM bare for å stille i et VM ikke det hun holder på med. Men når hun ikke er i form, og ting ikke fungerer så ser ikke hun noe grunn til å stille i et VM kun for å stille. – Det er klart at vi er veldig glad i Heidi og liker veldig godt å være rundt henne, uansett hvordan hun har det. Hun er en god skiløper, men hun har en tendens til å komme tilbake. Det er tungt for henne, og det er tungt for oss som tropp også. – Hun følte seg ikke klar, rett og slett, til å gå i VM her.
show more
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Heidi Weng gir opp VM: – Kjenner at det ikke fungerer

Heidi Weng reiser hjem fra ski-VM og gir fra seg plassen i den norske langrennstroppen. Inn kommer Ragnhild Haga som erstatter.


Hun har fortsatt til gode å bli verdensmester individuelt. [


Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Heidi Weng reiser hjem fra VM: - Bare trist

I samråd med trener- og helseteam har Heidi Weng bestemt seg for å forlate Planica.


Det er kjempekjedelig rett og slett, og ikke noe moro i det hele tatt. – Dette hadde vært en overraskelse før mesterskapet, men ikke nå. I det som skal være en gullalder rent fysisk mister hun altså to mesterskap etter å ha slitt fælt gjennom hele pandemien, følger TV 2s langrennsekspert Petter Skinstad opp. – I idrettssammenheng er det det verste vi kan oppleve. – Det er en riktig avgjørelse av Heidi, i samråd med trener- og helseteam, å reise hjem nå når hun opplever at det ikke fungerer som ønsket, sier landslagstrener Sjur Ole Svarstad. – Hun følte seg ikke klar til å gå skirenn i VM.
show more
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Heidi Weng reiser hjem

VM er over før det har begynt for Heidi Weng (31). Landslagsledelsen vil ikke svare på hvorfor.


Jeg håper hun kan kjempe seg tilbake til toppen når hun er klar for det, forklarer hun. - Det viktige her er at Heidi følte seg ikke klar. Hvordan situasjonen hennes er nå må hun svare på selv, vi ønsker ikke gå noe mer inn på det, svarer Flugstad Østberg.


Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Heidi Weng har reist hjem fra VM: – I idrettssammenheng det verste vi kan oppleve

PLANICA/MALBORGHETTO VALBRUNA (VG) Heidi Weng (31) skulle etter planen gå sitt første VM-renn lørdag, men reiser isteden hjem fra Slovenia uten å ha gått ...


– Heidi har vært med i så mange mesterskap og vet at det er medaljer som teller. – Det har vært mentalt tøft for meg. Det hadde ikke gått uten familie og støtte rundt. Veteranen har en annenplass fra «Monsterbakken» i Tour de Ski som beste resultat i vinter. Det er noe av det som er fint med det, men det er brutalt. Inn døren til pressekonferansen kom i stedet [Anne Kjersti Kalvå](https://www.vg.no/tag/anne-kjersti-kalvaa), [Ingvild Flugstad Østberg](https://www.vg.no/tag/ingvild-flugstad-oestberg), [Silje Theodorsen](https://www.vg.no/tag/silje-theodorsen) og [Astrid Øyre Slind](https://www.vg.no/tag/astrid-oeyre-slind). – Mesterskapene er jo høydepunktet i sesongen og det vi trener alle tusen treningstimene for. Det betyr at man mister en dame med utrolig mye mesterskapserfaring. Spesielt på en stafett er man svekket, sier Dyrhaug. Jeg har vært på en kjempesmell psykisk. I idrettssammenheng er det det verste vi kan oppleve og ikke noe moro i det hele tatt, sier Flugstad Østberg til VG. ](https://www.vg.no/tag/ski-vm-2023)Fredag var hun ikke til stede i den snøfattige, italienske kommunen Malborghetto Valbruna, hvor langrennsleiren er innkvartert på lille Hotel La Baita.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Heidi Weng har reist hjem fra VM: - Bare trist

I samråd med trener- og helseteam har Heidi Weng bestemt seg for å forlate Planica.


Det er kjempekjedelig rett og slett, og ikke noe moro i det hele tatt. – Dette hadde vært en overraskelse før mesterskapet, men ikke nå. I det som skal være en gullalder rent fysisk mister hun altså to mesterskap etter å ha slitt fælt gjennom hele pandemien, følger TV 2s langrennsekspert Petter Skinstad opp. – I idrettssammenheng er det det verste vi kan oppleve. – Det er en riktig avgjørelse av Heidi, i samråd med trener- og helseteam, å reise hjem nå når hun opplever at det ikke fungerer som ønsket, sier landslagstrener Sjur Ole Svarstad. – Hun følte seg ikke klar til å gå skirenn i VM.
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Heidi Weng har reist hjem fra VM: – I idrettssammenheng det verste vi kan oppleve

MALBORGHETTO VALBRUNA (VG) Heidi Weng (31) skulle etter planen gå sitt første VM-renn i Slovenia på lørdag, men har i stedet dratt tilbake til Norge.


– Heidi har vært med i så mange mesterskap og vet at det er medaljer som teller. Det hadde ikke gått uten familie og støtte rundt. – Det har vært mentalt tøft for meg. Veteranen har en annenplass fra «Monsterbakken» i Tour de Ski som beste resultat i vinter. Det er noe av det som er fint med det, men det er brutalt. Inn døren til pressekonferansen kom i stedet [Anne Kjersti Kalvå](https://www.vg.no/tag/anne-kjersti-kalvaa), [Ingvild Flugstad Østberg](https://www.vg.no/tag/ingvild-flugstad-oestberg), [Silje Theodorsen](https://www.vg.no/tag/silje-theodorsen) og [Astrid Øyre Slind](https://www.vg.no/tag/astrid-oeyre-slind). – Mesterskapene er jo høydepunktet i sesongen og det vi trener alle tusen treningstimene for. Det betyr at man mister en dame med utrolig mye mesterskapserfaring. Spesielt på en stafett er man svekket, sier Dyrhaug. Jeg har vært på en kjempesmell psykisk. I idrettssammenheng er det det verste vi kan oppleve og ikke noe moro i det hele tatt, sier Flugstad Østberg til VG. ](https://www.vg.no/tag/ski-vm-2023)Fredag var hun ikke til stede i den snøfattige, italienske kommunen Malborghetto Valbruna, hvor langrennsleiren er innkvartert på lille Hotel La Baita.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Weng har reist hjem - disse får gå 15 kilometer skibytte

Landslagstrener Sjur Ole Svarstad bekrefter at Weng i utgangspunktet skulle gått lørdagens 15 kilometer med skibytte, men slik blir det altså ikke. På fredagens ...


Det er vel egentlig det vi har tenkt til å si om det akkurat nå, sier hun til Nettavisen. – Heidi var i posisjon, hun var jo her og har mulighet til å kjempe om medalje på gode dager, og så blir det ikke sånn. Det er tungt for henne det her, det er tungt for oss også som tropp, hun er en god skiløper. – Vi har ikke tenkt til å si så mye mer om akkurat det. Jeg har egentlig ikke så mye mer å si enn det. Så får hun svare om det når hun er klar selv, sier Svarstad.
show more