Post cover
Image courtesy of "varden.no"
Victoria Nadine om Kygo: – Når man treffer den rette, så er det noe som skjer

Victoria Nadine (24) fra Skien er gjest på Lindmo på NRK i kveld. Den populære artisten er aktuell med ny musikk, og i fredagens Lindmo snakker hun om ...


Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Victoria Nadine om kommentarer fra skuffede Kygo-fans: – Det bryr meg ikke

Artisten fra Skien får en ny type oppmerksomhet som kjæresten til Norges største internasjonale popstjerne. – Mer behagelig om det ikke var så sykt ...


Det er alltid skummelt, så det er ikke sånn at det er superkomfortabelt, men det er også noe inni meg som alltid sier at det er feil å ikke dele tanker og sånne ting. – Jeg fikk respons på at «jeg føler det samme». – Ofte når folk legger ut sånn så er det bare en del av PR-planen. Jeg trekker meg ofte litt tilbake, jeg har ikke noe behov for å skrike ut at jeg er artist eller noe sånt. Hun står inne for åpenheten, og påpeker at [Se og Hør ](https://www.seher.no/kjendis/stjerneduo-har-funnet-lykken/77097475)omtalte forholdet før de valgte å gå ut med det selv. Men det er ekstra viktig for meg selv å vite at jeg fikk det til før det. – Jeg er ikke så glad i å sutre. Da får jeg det pushet, til å gå ut av komfortsonen. – Rett før jeg skulle slippe en låt. Jeg tror jeg kan «nettverke» på andre måter. De samarbeider med det største av alle plateselskaper, Universal, om også å få henne ut i verden. I 2016 kom Victoria på niende plass i «Idol».
show more