Victoria Nadine

2023 - 2 - 24

Victoria Nadine om Kygo: – Når ein treff den rette er det noko som skjer (NRK)

Victoria Nadine er ein av Noregs mest populære artistar for tida. 24-åringen frå Skien starta med å lage musikk heime på soverommet, og var for fyrste gong i rampelyset da ho deltok i Idol 16 år gammal. Gjennombrotet kom med låten «Be Okay» som handla ...

– Eg trur den kjensla, den frykta kjem til å vere der litt, fordi den er meg. At det er dét som er kjærleik, fortel 24-åringen med tårar i augo. – Der ein tenker at: «Det berre er eit spørsmål om tid før du drar frå meg. For fyrste gong tør ho å sjå ei framtid med partnaren sin. Nadine peiker vidare på at det er fyrste gong i livet hennar at ho gler seg til den dagen «når» ho skal gjere ting med kjærasten sin. Men denne gongen er ting litt annleis.

Post cover
Image courtesy of "VG Nå"

Victoria Nadine: – Begynte å se for meg hvordan ting kom til å ta slutt (VG Nå)

Victoria Nadine fra Skien slo gjennom med «Be Okay» i 2020. Singelen ga popartisten nominasjoner til både Spellemannprisen og P3 Gull, og har 16 millioner ...

– Å ta sorgene på forskudd for å beskytte seg selv, men i virkeligheten bygger man bare opp en vegg som gjør at det blir en selvoppfyllende profeti. Oversikt over bindinger for profiler som gjør oppdrag for VG ligger [her.](https://www.vg.no/redaksjonelle-bindinger/) [Max Social](https://www.maxsocial.no/), som er et heleid profilbyrå i VGTV AS. – Hundrevis av meldinger fra folk som kjente seg igjen. 24-åringen har fått mye oppmerksomhet for sitt kjæresteforhold til Kygo. – Det endte med at jeg begynte å se for meg hvordan ting kom til å ta slutt allerede før det hadde begynt.

Post cover
Image courtesy of "NTB Kommunikasjon"

Victoria Nadine med åpenhjertig og sår låt om kjærligheten ... (NTB Kommunikasjon)

Victoria Nadine er klar med oppfølgeren til kjempesuksessen ”Nerve”, som siden november har nådd ti millioner avspillinger på tvers av strømmetjenestene og ...

Emilie Nicolas er klar med en ny video til "Everyday", filmet i nydelige omgivelser i Bakkehaugen kirke på Tåsen i Oslo. - “Da går øya og” handler om å miste noen man er glad i, og hvordan det føles ut som at virkeligheten rakner foran øynene på deg. “Da går øya og” er en låt som kan tolkes i flere retninger. Det er nesten som om man zoomer ut og får et stadig voksende syn på verden, en slags panoramautsikt over alt sammen. Etterhvert som man vokser opp, løfter man blikket og innser hvor liten man faktisk er i det store bildet. På bakgrunn av diagnosen gikk Eggi rundt med mye sinne i kroppen, og dette kom tydelig fram i låtskrivingen hans - helt til det skjedde et skifte i Eggis mentalitet da hans far endelig var på bedrings vei. Hennes hudløse musikalske uttrykk, og viljen til åpne hjertet og legge det på bordet, har gjort 23-åringen fra Skien til en av de mest toneangivende unge artistene i Norge. På veien har hun alliert seg med et stjernelag av internasjonale låtskrivere, hvis kundelister inkluderer artister som One Republic, Dua Lipa og Stevie Wonder Med Sjelen Er Bevart går Eggi tilbake til der det hele startet – med ekte rap. Eggi er endelig tilbake med EP’en Sjelen Er Bevart. -Jeg tror det er en sang mange kan relatere til selv om den føles veldig personlig for meg. Det endte med at jeg begynte å se for meg hvordan ting kom til å ta slutt allerede før det hadde begynt.

Victoria Nadine om Kygo: – Når ein treffer den rette, er det noko som ... (NRK)

Artisten har fleire gongar vore open om kjærleikssorg. Nå har Victoria Nadine fått tilbake trua på kjærleiken takk vere Kygo.

– Eg trur den kjensla, den frykta kjem til å vere der litt, fordi den er meg. At det er dét som er kjærleik, fortel 24-åringen med tårar i augo. – Der ein tenker at: «Det berre er eit spørsmål om tid før du drar frå meg. For fyrste gong tør ho å sjå ei framtid med partnaren sin. Nadine peiker vidare på at det er fyrste gong i livet hennar at ho gler seg til den dagen «når» ho skal gjere ting med kjærasten sin. Men denne gongen er ting litt annleis.

Post cover
Image courtesy of "Varden"

Victoria Nadine om Kygo: -Når man treffer den rette så er det noe ... (Varden)

Victoria Nadine (24) fra Skien er gjest på Lindmo på NRK i kveld. Den populære artisten er aktuell med ny musikk, og i fredagens Lindmo snakker hun om ...

Post cover
Image courtesy of "NTB Kommunikasjon"

Ny musikk fra Victoria Nadine, Karol G, Lil Wayne, Kali Uchis og Gus ... (NTB Kommunikasjon)

Victoria Nadine med åpenhjertig og sår låt om kjærligheten Gus Polden slipper debutalbumet, PANORAMA Eggi slipper debut-EP'en "Sjelen Er Bevart" Den ...

Emilie Nicolas er klar med en ny video til "Everyday", filmet i nydelige omgivelser i Bakkehaugen kirke på Tåsen i Oslo. ["Die 4 Me"](https://open.spotify.com/track/6VYAzAQGFsfEAwdorQaZuU?si=b67381baafea4b57). [Victoria Nadine med åpenhjertig og sår låt om kjærligheten](https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/victoria-nadine-med-apenhjertig-og-sar-lat-om-kjaerligheten?publisherId=6987388&releaseId=17957014&lang=no) [Gus Polden slipper debutalbumet, PANORAMA](https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/gus-polden-slipper-debutalbumet-panorama?publisherId=6987388&releaseId=17956258&lang=no) [Eggi slipper debut-EP'en "Sjelen Er Bevart"](https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/eggi-slipper-debut-epen-sjelen-er-bevart?publisherId=6987388&releaseId=17957312&lang=no) [Den grammy-vinnende flerspråklige superstjernen Kali Uchis er klar med singelen ](https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/eggi-slipper-debut-epen-sjelen-er-bevart?publisherId=6987388&releaseId=17957312&lang=no) ["](https://open.spotify.com/track/2i2gDpKKWjvnRTOZRhaPh2?si=4c0651635e1f44e2) [Moonlight"](https://open.spotify.com/track/2i2gDpKKWjvnRTOZRhaPh2?si=4c0651635e1f44e2). ["Everyday"](https://open.spotify.com/track/6QXR8z9bfCfpb9k9E773ib?si=8bf76f6107ed434b), filmet i nydelige omgivelser i Bakkehaugen kirke på Tåsen i Oslo. - “Da går øya og” handler om å miste noen man er glad i, og hvordan det føles ut som at virkeligheten rakner foran øynene på deg. Selv tror hun det er en låt og en måte å snu tankesettet på som mange kan kjenne seg igjen i; -Jeg tror det er en sang mange kan relatere til selv o “Da går øya og” er en låt som kan tolkes i flere retninger. Se videoen [HER.](https://www.youtube.com/watch?v=TcC6eKX0G2s&ab_channel=EmilieNicolas) Etterhvert som man vokser opp, løfter man blikket og innser hvor liten man faktisk er i det store bildet. På bakgrunn av diagnosen gikk Eggi rundt med mye sinne i kroppen, og dette kom tydelig fram i låtskrivingen hans - helt til det skjedde et skifte i Eggis mentalitet da hans far endelig var på bedrings vei. [Good ](https://open.spotify.com/album/5ZCIbfKnv3GF5h5h8MiRzQ?si=4mHo6m31T1uRrJm1XqR39w) [Riddance](https://open.spotify.com/album/5ZCIbfKnv3GF5h5h8MiRzQ?si=4mHo6m31T1uRrJm1XqR39w), som er produsert og medskrevet av Aaron Dessner fra The National. Albumet tar lytterne med på en emosjonell reise gjennom Abrams' erfaringer med et brudd i en relasjon.

Post cover
Image courtesy of "VG Nå"

Victoria Nadine om kommentarer fra skuffede Kygo-fans: – Det bryr ... (VG Nå)

Artisten fra Skien får en ny type oppmerksomhet som kjæresten til Norges største internasjonale popstjerne. – Mer behagelig om det ikke var så sykt ...

Det er alltid skummelt, så det er ikke sånn at det er superkomfortabelt, men det er også noe inni meg som alltid sier at det er feil å ikke dele tanker og sånne ting. – Jeg fikk respons på at «jeg føler det samme». – Ofte når folk legger ut sånn så er det bare en del av PR-planen. Jeg trekker meg ofte litt tilbake, jeg har ikke noe behov for å skrike ut at jeg er artist eller noe sånt. Hun står inne for åpenheten, og påpeker at [Se og Hør ](https://www.seher.no/kjendis/stjerneduo-har-funnet-lykken/77097475)omtalte forholdet før de valgte å gå ut med det selv. Men det er ekstra viktig for meg selv å vite at jeg fikk det til før det. – Jeg er ikke så glad i å sutre. Da får jeg det pushet, til å gå ut av komfortsonen. – Rett før jeg skulle slippe en låt. Jeg tror jeg kan «nettverke» på andre måter. De samarbeider med det største av alle plateselskaper, Universal, om også å få henne ut i verden. I 2016 kom Victoria på niende plass i «Idol».

Post cover
Image courtesy of "MSN"

Victoria Nadine: – Begynte å se for meg hvordan ting kom til å ta slutt (MSN)

24-åringen har fått mye oppmerksomhet for sitt kjæresteforhold til Kygo. På sin nye singel synger hun om hvor vanskelig hun synes kjærligheten har vært ...

Explore the last week