Frida Karlsson

 
 
Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Frida Karlsson avslører VM-drama: – Jeg har hatt det dritt

PLANICA (VG) Frida Karlsson (23) vurderte å reise hjem fra treningsoppholdet i Italia like før VM. Gullhåpet forteller hvorfor hun smiler stort etter ...


Den svenske skiyndlingen kjenner at hun blir bedre og bedre for hver dag. Under verdenscupåpningen i Finland i desember, sa hun til VG at denne gangen skulle det bli annerledes. Jeg kommer til å slutte tidlig, svarer 23-åringen VG. – Nå er formen mer rimelig med tanke på at jeg vil være som best under VM. Hun stråler i pressesonen etter sølvet. Hun spøkte og lo, og snakket ærlig om utfordringene før mesterskapet. Etter kollapsen tok hun det med ro en uke, tok en treningsøkt og ble syk. Etter OL i Beijing i fjor innrømmet hun at hun ikke traff med formen i det hele tatt, lekene ble en gedigen nedtur. Nå skal hun senke skuldrene. Da ble det for mye. [har bommet på formen før](https://www.vg.no/sport/langrenn/i/Xb939n/frida-karlssons-grep-etter-blemmene-jeg-er-sterkere). [kollapset på toppen av monsterbakken ](https://www.vg.no/sport/langrenn/i/q1J2om/karlsson-fikk-det-toeft-opp-monsterbakken-holdt-til-tour-seier)da hun vant Tour de Ski i begynnelsen av januar.
show more