Ingebrigtsen

 
 
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
- Jeg fikk kjeft av Henrik

«Kompani Lauritzen»-deltakeren kjente på en rar form for sorg etter å ha kommet hjem fra TV-innspillingen.


- Jeg ville heller fokusere på hvor heldig jeg er som får være med på dette. Så jeg tror ikke det gikk så greit for seg som han skal ha det til, sier hun og ler. - Det var både godt og rart, egentlig. Henrik skal være hjemme alene med barna i forhåpentligvis tre eller fire uker, og det som er kjipt med å være borte nå er at jeg gjerne skulle vært hjemme og sett hvordan det går. Jeg tror det går fint, men jeg tror også at han forstår at det er mer slitsomt enn han noensinne har sett for seg, sa hun med et smil til Dagbladet da. Men «Kompani Lauritzen» markerer tobarnsmorens debut i realitykonkurranse.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Liva Ingebrigtsen åpner opp om den tøffe tiden: Måtte søke hjelp

Lørdag kveld er det premiere på fjerde sesong av «Kompani Lauritzen» hvor Liva Ingebrigtsen (26) er en av deltakerne. Hun er gift med friidrettsutøver ...


Ifølge henne selv har hun også blitt anbefalt om å vente til det er mer passende for hele familien. Henrik Ingebrigtsen er fortsatt en aktiv idrettsutøver og er borte fra familien minst 200 dager i året. Det førte til at TV-profilen tok grep, og søkte hjelp for å behandle svangerskapsdepresjon. Ingebrigtsen ble gravid for første gang som 20-åring og da eldstedatteren var fylt ett år, ventet paret sin andre datter. Under en spørsmålsrunde på sin Instagram-konto denne uken fikk 26-åringen spørsmål om hun ønsker seg flere barn eller ei. Hun er gift med friidrettsutøver Henrik Ingebrigtsen (32), og i NRK-serien «Team Ingebrigtsen» har man blitt bedre kjent med paret og deres to døtre, Olivia og Charlotte.
show more