Røyksopp

 
 
Post cover
Image courtesy of "Musikknyheter"
Musikknyheter.no - Röyksopp i Oslo Spektrum

For denne gangen hadde de med seg vokalist som sang, i stedet for å bare bruke Alison Frapp på teip. Om det var Alison som var på scenen, vet jeg ikke, men ...


[>>](/konserter/22574/Vinni-på-Verftet.html) [>>](/konserter/22583/Sondre-Justad-på-Verftet.html) [>>](/konserter/22584/The-Residents-på-Rockefeller.html) [>>](/konserter/22597/Kapteinen-på-Kvarteret.html) Her krydrer Svein(?) med litt perkusjon og den er til tider i utakt med beaten. [>>](/konserter/22598/Lizzo-i-Oslo-Spektrum.html) [>>](/konserter/22604/Devin-Townsend-på-Sentrum-Scene.html) For her var det konfektbiter som What Else is There, I Had This Thing, Like an Old Dog og ikke minst strålende The Drug. Førstnevnte har jo de jobbet sammen med i over ti år, og Astrid S synger flere låter på siste albumtrilogi. Men robothjelmen til Svein Berge har nå tatt over plassen til Moebius-hatten på hodet hans, og låten er herlig remikset. Det er tydelig at de har full kontroll og kan dra konserten i retninger som de ikke har vært gjort før. Det er tydelig at Torbjørn og Svein i elektronika-duoen ikke vil gjøre det samme om igjen og om igjen.
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Konsertanmeldelse: Röyksopp, Oslo Spektrum: Soppturen fortsetter

Norges fremste elektronikaduo vil by på både konsert og raveparty – og lykkes delvis med begge deler.


Sundfør gjør det Sundfør gjør – smått haltende på «If You Let Me», klint opptil scenetaket uten sikkerhetsnett på «Running to the Sea» og nærmest forgjeves popfantastisk på «Never Ever». Både den og påfølgende «This Time, This Place» tjener imidlertid på å bli fremført kompromissløst og hardt, både sonisk, lysmessig og scenografisk. To rødkledde figurer synger tilsynelatende «Impossible», selv om det åpenbart er Alison Goldfrapps stemme vi hører.
show more
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Stor kveld med Röyksopp i Oslo Spektrum

Røyksopp inviterte til to timers dansefest, og klarte etter hvert å få Oslo Spektrum til å føles som et ganske intimt klubblokale.