Abby Choi

 
 
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Modell funnet drept i kjøleskap

Verden er i sjokk etter det brutale drapet på modellen Abby Choi (28). Nå er eksmannen og familien hans arrestert, mistenkt for drap.


– Det er mulig han ventet på at en hurtigbåt skulle ta ham fra byen i skjul, sa en kilde til Motivet er enda ikke bekreftet, men politiet har en teori om at det dreier seg om økonomisk vinning. Politiet fant fort ut at huset der levningene ble funnet, var leid av faren til eksmannen hennes en måned i forkant. – Men vi kan bekrefte at det er levningene til Abby Choi som ble funnet, sa han. I en bolig langs stranden i Hong Kong fant politiet nemlig to ben i et kjøleskap, og flere gryter som var fylt med menneskelige levninger. Abby Choi var en modell som senest forrige uke prydet en magasinforside i Monaco.
show more
Post cover
Image courtesy of "Se og Hør"
Grufullt modell-drap: - Kaldblodig

Eks-svigerforeldrene til den Hongkong-baserte modellen Abby Choi er pågrepet og siktet for å ha drept henne.


Politiet mener at den aktuelle boligen ble leid med hensikt om å partere Chois lik, og at drapet på modellen således var planlagt i lengre tid. Den 28 år gamle modellen skal over lengre tid ha vært i konflikt med hennes eksmann og forhenværende svigerforeldre om flere millioner kroner. Nå er politiet i Hongkong overbevist om at den 28 år gamle modellen Abby Choi er drept, etter å ha gjort et grufullt funn fredag.
show more