Chelsea

 
 
Post cover
Image courtesy of "Sporten.com"
Chelsea fikk i dag en kjip beskjed fra Inter Milan

Den belgiske spissen Romelu Lukaku er på lån hos Inter Milan etter han falt i unåde hos Chelsea manager Thomas Tuchel forrige sesong.


Mest sannsynlig er salg av spillere (i flertall) eneste mulighet i sommer for å ikke bli sanksjonert av UEFA. – De to siste vinduene har de handlet for neste syv milliarder kroner og balanserer allerede på en knivsegg i forholdet til UEFA Financial Fair Play reglene. Lukaku ønsker å bli i Inter, helt klart – vi vet Romelus intensjon, og så vi vil se om vi kan forhandle om hans retur her.»
show more
Post cover
Image courtesy of "Sporten.com"
Chelsea har vunnet nok en en signeringskamp

Søndag sendte Harry Kane og gjengen Chelsea tilbake til den blå delen av London med 2-0 tap. Dermed står Potter og Chelsea ti poeng bak europaliga-billett ...


Det engelske mediet hevder Chelsea jobbet intenst i januar med å signere den equadorianske U17-landslagsspilleren som står med 3 mål på 5 landskamper, inkludert ett mot Argentinas U17 lag. Dermed står Potter og Chelsea ti poeng bak europaliga-billett med én kamp mer spilt enn Newcastle på 5. Søndag sendte Harry Kane og gjengen Chelsea tilbake til den blå delen av London med 2-0 tap.
show more