Jorun Stiansen

 
 
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Gjenforent på den samme scenen etter 18 år: - Begynte å grine

Det blir svært rørende når artistene Jorun Stiansen (39) og Alejandro Fuentes (35) synger sammen igjen under premieren av Hemmelige duetter.


– Det er rart å være der og å tenke: «Shit, det er ikke så lenge siden», men det er jo faktisk 18 år siden. Men så føler vi på en måte at det er en drøm vi drømte for et par uker siden – kanskje for et par måneder siden. – Hun hadde skjønt det med en gang hvis jeg hadde sunget vanlig. – Han er jo den eneste som det var naturlig for meg å holde kontakt med. Da han fikk det første barnet, så fikk jeg meldinger av ham. – Sist jeg sang med ham i det rommet var på Idol. – Jeg føler meg jo enda som den tjueåringen. – Begge to føler at Idol og alt det vi opplevde der, er som en magisk drøm. – Jeg sto i rød kjole og han i dress og sleik, og der sang vi jo Whitney Houston og Enrique Iglesias. Jeg føler meg sulten og full av liv. Jeg ble så overrasket, sier Stiansen til TV 2 om episoden. Tilbake i 2005 skapte Stiansen og Fuentes magi sammen i Idol, da de sang duetten «Could I Have This Kiss Forever», av Whitney Houston og Enrique Iglesias.
show more
Post cover
Image courtesy of "fvn.no"
Klar for nytt TV 2-program: – En ære å bli spurt

Søndag er det premiere på «Hemmelige duetter» der kjente personer skal gjette hvem de synger med. – Herremin, hvem kjenner jeg som har sånn stemme, sier Jorun ...