Klæbo

 
 
Post cover
Image courtesy of "Radio Haugaland"
VM-revansj for Golberg etter 2013-kollapsen – full kontroll sammen med Klæbo

Ti år etter sitt VM-mareritt ble Pål Golberg (32) helt sentral da han og Johannes Høsflot Klæbo (26) sikret gull i lagsprinten i Planica. Av NTB | 26.02.2023 16:55:30. Sport: Golberg trykket til på sin siste etappe ...


Calle Halfvarsson hadde ikke krefter til å henge med Norge, Frankrike og Italia. Han skrudde til på den andre etappen, og han gjorde et smart trekk mot slutten. Dette betyr mye for hele gjengen, og ikke minst for Arild. Materialet var ikke helt på topp i dag for oss. Etterpå klaget svenskene på at de ikke hadde hatt perfekte ski. Der stiller Klæbo til start. – Den dagen har vært med meg hele veien. Da endte det med full sprekk for debutanten under rennet i Cavalese. – Dette betyr mye for ham også. Det var veldig kjipt der og da, og jeg skulle gjerne ha vært den foruten, men jeg har lært mye av det. Den norske duoen jublet i målområdet. Sport: Golberg trykket til på sin siste etappe og skaffet seg et lite forsprang inne på stadion.
show more
Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Klæbo og Golberg vant gull på lagsprinten: – Han gjør ikke feil

PLANICA (VG) Johannes Høsflot Klæbo (26) og Pål Golberg (32) ledet an fra første stavtak til målgang.


Det er fantastisk å se, sier NRK-ekspert Therese Johaug. Han gjør ikke feil, sier Golberg om Norges ankermann, og legger til at det var litt spennende å se Pellegrino komme i ryggen på nordmannen med åtte VM-gull. Jeg tror Johannes hadde kontroll på ham, sier bestefar og trener Kåre Høsflot til NRK. – Det er spesielt å ta gull med en kompis og en lagkamerat, det betyr mye. – Han er jo «Mr. Det så i noen sekunder ut som om det kunne gå mot et stafettdrama, men Klæbo hadde kontroll.
show more
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Klæbo-gull igjen

Pål Golberg og Johannes Høsflot Klæbo vant sprintfinalen i VM. Landslagstreneren ble overrasket over avgjørelsen.


Det var sist gang Golberg fikk sjansen på lagstafett i et mesterskap, og før prologen i dag ble Golberg minnet om dette av NRKs reporter i Planica. Det er flere muligheter her, sier Arild Monsen. Golberg stivnet i semifinalen og Norge røk ut før moroa var i gang. For bakteppet for Pål Golberg er omtrent det mørkeste minnet i karrieren hans. - Det var glimrende. Golberg fikk neste beste prologtid, bare slått av lagkamerat Johannes Høsflot Klæbo.
show more
Post cover
Image courtesy of "Eurosport"
Norsk VM-gull på lagsprinten – Golberg og Klæbo forsvarte favorittrollen

Johannes Høsflot Klæbo (26) og Pål Golberg (32) sprintet Norge inn til nytt VM-gull i langrenn. De norske gutta har vunnet alle tre renn hittil i ...


Simen Hegstad Krüger vant tremila med skibytte tidligere i mesterskapet. Det var en flott dag for Norge, sa han videre. Vi hadde begge en god dag på jobben, så jeg er veldig, veldig fornøyd, sa Klæbo til Discovery.


Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
VM-revansje for Golberg etter 2013-kollaps – Klæbo gikk Norge inn til nytt gull

Ti år etter sitt VM-mareritt ble Pål Golberg (32) helt sentral da han og Johannes Høsflot Klæbo (26) sikret gull i lagsprinten i Planica.


Simen Hegstad Krüger vant tremila med skibytte tidligere i mesterskapet. Jeg gjetter på at skiene var dårlige. Jeg følte meg trygg også da Federico Pellegrino kom opp til meg, sa Klæbo til NRK. Da endte det med full sprekk for debutanten under rennet i Cavalese. [ Den norske duoen jublet i målområdet.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Slik fikk hun Klæbo klar til gullkamp

PLANICA (TV 2): «Magic Meghan» har i mange år behandlet amerikanske megastjerner i basket. Før VM stod Norges skistjerne for tur.


Jeg er takknemlig for å kunne bidra til at han kan prestere best mulig. Det har vært mange og lange økter med behandling, men vi opplever fremgang, understreker hun. Selv om han er en fantastisk idrettsutøver så kan han, sett fra mitt ståsted som fysioterapeut, bli bedre på flere felt.


Post cover
Image courtesy of "Radio Haugaland"
VM-revansje for Golberg etter 2013-kollaps – full kontroll sammen med Klæbo

Ti år etter sitt VM-mareritt ble Pål Golberg (32) helt sentral da han og Johannes Høsflot Klæbo (26) sikret gull i lagsprinten i Planica. Av NTB | 26.02 ...


Da endte det med full sprekk for debutanten under rennet i Cavalese. Simen Hegstad Krüger vant tremila med skibytte tidligere i mesterskapet. Materialet var ikke helt på topp i dag for oss. Jeg gjetter på at skiene var dårlige. Føret var kanskje bare en fordel for meg, sa Golberg til NRK. Jeg følte meg trygg også da Federico Pellegrino kom opp til meg, sa Klæbo til NRK.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Klæbo og Golberg tok gull på lagsprinten

Se Klæbos avgjørende rykk i den siste bakken i videovinduet øverst! Pål Golberg og Johannes Høsflot Klæbo var storfavoritter til å ta gullet på lagsprinten ...


Pål Golberg skaffet seg en liten luke på sin siste etappe ned til Frankrike og Italia, og sendte Klæbo ut alene i tet. Det var veldig bra gjennomført av Pål, som gir Klæbo en luke og Pellegrino må ut og jage. Pål gjør en kjempejobb og jeg får det utgangspunktet jeg vil ha på sisterunden, sier Klæbo til TV 2 om løpet.
show more