Newcastle United

 
 
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Midtøsten-ekspert advarer før finalen: – Ekstremt farlig for fotball

Nylig ble det kjent at Sjeik Jassim Bin Hamad Al-Thani fra Qatar har lagt inn et gigantisk bud for å kjøpe Manchester United. En av de fremste forskerne på ...


Det at det tidligere ikke har vært en effektiv regulering for fotball som bestemmer hvem som kan eie fotballklubber mener jeg er en kriminell forsømmelse av myndighetene. Alle de som hevder det har enten ingen anelse eller en agenda, sier han til Nettavisen. Al-Thani-familien kontrollerer det politiske systemet i Qatar fullstendig og har ekstremt sterk tilknytning til de som styrer landet. – Det er myndighetene i England som må ta tak i det her. Det hadde vært ekstremt farlig for fotball, sier McGeehan til Nettavisen. Det beskriver han som ekstremt farlig.
show more