Ole Gunnar Solskjær

 
 
Post cover
Image courtesy of "Tidens Krav"
(+) Ole Gunnar Solskjær fyller 50 år – se bildene fra karrieren så langt

Søndag 26. februar 2023 fyller Ole Gunnar Solskjær 50 år. Tidens Krav har fulgt den verdensberømte kristiansunderen fra han spilte fotball i Clausenengen på ...


Tidens Krav har fulgt den verdensberømte kristiansunderen fra han spilte fotball i Clausenengen på 1980-tallet, og i denne bildeserien kan du se glimt fra starten i CFK, gjennombruddet i Molde og på landslaget, overgangen til Manchester United og høydepunktet med vinnermålet i Champions League-finalen. Kristiansunderen er tildelt flere priser, og i 2008 ble han utnevnt kunngjort til Ridder av 1. Ole Gunnar Solskjær fyller 50 år – se bildene fra karrieren så langt
show more
Post cover
Image courtesy of "Sosialnytt.com"
Ole Gunnar Solskjær fyller 50 år

Fra 1996 til 2007 spilte Ole Gunnar Solskjære også 67 lager for det norske herrelandslaget, og scorte 23 mål. Men det er først og fremst årene som spiller i ...


– Det er mye fotball i dem. divisjon, mens Noah spiller for Spjelkavik i 3. [Dagbladet meldte i fjor sommer ](https://www.dagbladet.no/sport/solskjaers-gatefulle-liv-nye-detaljer/78237699)at Solskjær hadde kjøpt bolig på Åse i Ålesund, til en verdi av 4,85 millioner kroner. Men ifølge opplysninger avisa har fått er dette en bolig som primært er ment til Solskjærs Barn, Karna (20) og Noah (22). Her ble han i fire år, og satte ballen i nettet for Kristiansund-klubben hele 115 ganger i løpet av de 109 kampene han spilte for laget. desember og vant 5-1 mot Cardiff som han trente fra januar til september 2014.
show more