Palisades Tahoe

 
 
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Fin odds på seier til Henrik Kristoffersen i Palisades Tahoe

Palisades Tahoe(tidligere kjent som Squaw Valley) arrangerte vinter-OL i 1960. Skiresorten ligger på grensen mellom California og Nevada, knappe to timer i bil ...


Han er den som over tid er mest stabil og takler vanskelige forhold best, og vil nok stille innbitt på start. Han klinket til med suveren kjøring i finaleomgangen, og under ekstremt vanskelige forhold var det ingen som kunne straffe tiden hans til slutt. plassen etter første omgang var skuffende, men det vi har lært etter å ha fulgt Kristoffersen i en lang karriere, er at han aldri må avskrives. Det var blindporter, kuler, skråkjøringer og veldig urolig underlag. Vi så under lørdagens storslalåm at bakken de skal kjøre i har mye terreng. Henrik Kristoffersen tok VM-gullet etter et mirakel av en andre omgang.
show more