Anna Odine Strøm

2023 - 2 - 27

Norge vant VM-sølv i den blandede lagkonkurransen (NRK)

Følelsene tok overhånd for slovenske Ema Klinec. Da var det godt å få noen trøstende ord fra hennes norske konkurrent.

– Jeg prøver å fokusere på mine ting, det er det eneste jeg kan gjøre noe med. Det er ikke fordelaktig for å si det sånn. Det er forventa litt bingo når vinden er som i dag, sier Strøm. Det er ingenting å hente i lufta. – Det er ikke noe trøkk i skia. så jeg er veldig fornøyd, sier Strøm til NRK etter hoppet sitt. – Det var jeg ikke. Han var ikke den eneste som slet i landingen i dag. For hun har desidert verst forhold av alle i denne gruppa, sier Evensen. Det taklet det norske laget nest best, bak Tyskland som vant for femte gang på rad. Hun traff ikke på noen av hoppene i søndagens blandede lagkonkurranse, og dyttet Norge opp til en sølvmedalje. – Hun har vært støtte for meg og.

Post cover
Image courtesy of "Totens Blad"

Thea Minyan og Anna Odine var sterkt delaktige i dagens ... (Totens Blad)

Anna Odine Strøm og Thea Minyan Bjørseth var med på å sikre norsk sølv i søndagens blandede lagkonkurranse i hopp i Planica. De to andre var Johann André.

[[email protected]](mailto:[email protected]) [61 16 87 50](tel:61168750) [[email protected]](mailto:[email protected])

Post cover
Image courtesy of "Altaposten"

Anna sikret sin tredje VM-medalje – Norge tok sølv i blandet ... (Altaposten)

Anna Odine Strøm var uheldig med forholdene, men leverte to gode hopp og bidro sterkt til norsk sølvmedalje i VM.

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

VM-thriller: Gullet glapp for Norge (Nettavisen)

Artikkelen oppdateres! PLANICA (Nettavisen): Anna Odine Strøm, Johann André Forfang, Thea Minyan Bjørseth og Halvor Egner Granerud ledet etter første omgang ...

Etter 90,5 meter i første hoppet, ble det 99,5 meter i finaleomgangen på den norske hopperen. – Det er fint. Også Bjørseth hoppet lenger i 2. To sekunder før så hadde han fått grønt lys, sier Stöckl til Nettavisen. 97,5 meter ble det likevel på en fornøyd Granerud i finaleomgangen. – Det var bedre i dag i hvert fall, sier Granerud til Nettavisen.

Norsk medalje etter hoppdrama (TV 2)

Saken oppdateres! Anna Odine Strøm, Johann André Forfang, Thea Minyan Bjørseth og Halvor Egner Granerud utgjorde det norske laget.

– Det var nervepirrende. Det var flere hoppere som hadde problemer med landingen i Planica. 26-åringen fikk problemer i landingen, men klarte heldigvis å holde seg på beina. Det trenger ikke å være så grisete. Da vant vi sølv i dag. Norge, Slovenia og Tyskland byttet på å være i ledelsen.

Post cover
Image courtesy of "VG Nå"

Norge slo tilbake i hoppbakken – tok sølv i mixed laghopp (VG Nå)

Anna Odine Strøm (24), Johann André Forfang (27), Thea Minyan Bjørseth (19) og Halvor Egner Granerud (26) sikret Norge sølvmedalje i normalbakken søndag.

Det er en fin dag for hoppsporten og norsk hopp, sier Bråthen. Jeg er bare en fyr som sier meningen min og har noen tanker om hvordan vi bør opptre for å bli bedre som idrett, svarer hoppsjefen, som leverte denne kraftsalven etter torsdagens renn: Althaus med 2 x 19,5 og dermed høyeste dommerkarakter i konkurransen. Det er bare å fortsette å prøve, sier Strøm til VG. – Det er fantastisk. Høyeste og laveste stilpoeng strykes, slik at utøveren blir stående med tre tellende stilkarakterer etter et hopp.19,5 fra to av dommerne da hun var med å sikre lagseieren for hoppstormakten i normalbakken.

Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"

Fikk rekordkarakter etter stildebatten: – Drømmen er at også vi ... (Aftenposten)

PLANICA (VG) Norge ledet etter første omgang, men Tyskland vant mixed-gullet i laghopp for femte VM på rad. Med historisk sterk stil.

Det er en fin dag for hoppsporten og norsk hopp, sier Bråthen. Jeg er bare en fyr som sier meningen min og har noen tanker om hvordan vi bør opptre for å bli bedre som idrett, svarer hoppsjefen, som leverte denne kraftsalven etter torsdagens renn: Althaus med 2 x 19,5 og dermed høyeste dommerkarakter i konkurransen. Det er bare å fortsette å prøve, sier Strøm til VG. – Det er fantastisk. Høyeste og laveste stilpoeng strykes, slik at utøveren blir stående med tre tellende stilkarakterer etter et hopp.19,5 fra to av dommerne da hun var med å sikre lagseieren for hoppstormakten i normalbakken.

Norsk medalje etter hoppdrama: - Det var ekkelt (TV 2)

Anna Odine Strøm, Johann André Forfang, Thea Minyan Bjørseth og Halvor Egner Granerud utgjorde det norske laget. Etter en førsteomgang der Norge ledet etter ...

– Det var nervepirrende. Det var flere hoppere som hadde problemer med landingen i Planica. 26-åringen fikk problemer i landingen, men klarte heldigvis å holde seg på beina. Det trenger ikke å være så grisete. Da vant vi sølv i dag. Norge, Slovenia og Tyskland byttet på å være i ledelsen.

Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"

Formidabelt lønnshopp for hoppstjerne – åpner for Liverpool-tur i ... (ABC Nyheter)

Anna Odine Strøm (24) har tjent mer premiepenger i vinter enn i de fem foregående sesongene til sammen. Det gir blant annet nye muligheter på ...

Jeg kan prioritere trening fordi jeg har økonomi til det, sier Strøm. – Det gjør at jeg trenger å tenke mindre på økonomi. Det bidrar også til at inntektene som nå kommer inn, kan pløyes tilbake i satsingen. Det medfører en del småskader, som jeg håper å unngå ved å bytte sko oftere, Det er et hyggelig moment ved dette, men ikke motivasjonen for det, sier Alta-jenta. Jeg gjør ikke dette på grunn av pengene, men det hjelper absolutt.

Explore the last week