Dina Norlund

 
 
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Tegneserieskaper Dina Norlund er død

Ifølge forlaget døde Norlund av kreft forrige onsdag. – Hun har kjempet en kamp mot kreften de siste årene. Likevel kom beskjeden som et sjokk. Det gikk så fort ...


– Dina Norlund vil for alltid være en stor kunstner av et internasjonalt format. Tegneserieromanen er trykket i over 15.000 eksemplarer og er solgt til flere land, blant annet USA – der hun fikk en stjerne fra det prestisjetunge nettstedet Kirkus. Hun jobbet med en bok nummer to, som skulle henge sammen med «Snøkattprinsen», forteller redaksjonssjef Tonje Tornes til VG. – Det er helt ufattelig at et så lysende talent som Norlund nå går ut av tiden. Norlund debuterte med boken «Snøkattprinsen» i 2020. – Hun har med glede kunne følge sin lille snøkattprins ut i verden.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Serieskaper og forfatter Dina Norlund er død

Frankrikes president Emmanuel Macron sier det blir slutt på franske regulære militærbaser i Afrika, og landets militære nærvær skal trappes betydelig ned.


Post cover
Image courtesy of "Møre"
Teikneserieskapar Dina Norlund (27) er død: – Ufatteleg at eit så lysande talent går ut av tida

Teikneserieskaparen Dina Norlund er død av kreft, 27 år gammal. Ho rakk å skape boka «Snøkattprinsen», selt til store marknader utanlands. Publisert: 27.02.2023 ...


Forseinkingar eller nedetid på digitale utgåver og tenester vert ikkje godskrive. For å få tilgang til vår internetteneste og kunne nytte deg våre tenester, må du akseptere avtalevilkåra. Dette inneber at det ikkje vert gjeve refusjon for betalt inn beløp. Priser for abonnement kan bli justert og nye prisar vil kome fram av nettsidene. Du kan flytte abonnementet til ny fast adresse eller til ferieadresse. Kjøpar kan sjølv, når som helst bestille stopp av abonnementet ved utløp. Abonnementet går ut perioden du har betalt for. Ved oppseiing går abonnementet ut perioden du har betalt for, men vert stoppa etter dette. For å kunne behalde eit studentabonnement må det innan 1. Vilkåra kan endrast utan nærare varsel, men ved større endringar vil du bli bedt om å lese gjennom og akseptere vilkåra på ny. I tillegg vert papiravisa levert til registrert adresse. Det henvises til opphavsrettsloven.
show more
Post cover
Image courtesy of "MSN"
Tegneserieskaper Dina Norlund (27) er død: – Ufattelig at et så ...

Hennes franske redaktør Flore Piacentino i forlaget Albin-Michel kaller Dina Norlund for «en stor kunstner av et internasjonalt format»: – Like stort som det ...


Post cover
Image courtesy of "BOK365.no"
Serieskaper Dina Norlund er død - BOK365.no

Det er helt ufattelig at et så lysende talent som Norlund nå går ut av tiden, sier redaksjonssjef Tonje Tornes i Egmont. – Norlund var en utrolig stilsikker ...


Fra klokken 15 blir det en enkel minnemarkering. – Dina Norlund vil for alltid være en stor kunstner av et internasjonalt format. – I de siste årene har Norlund kjempet en kamp mot kreften, samtidig som hun med glede kunne følge sin lille snøkattprins ut i verden.