Manchester United

 
 
Post cover
Image courtesy of "Sporten.com"
L'Equipe: Manchester United og Liverpool kan få sin sjanse

Kylian Mbappé har på tross av kontraktsforlengelsen med PSG forrige sommer vært linket til Liverpool, Manchester United, Chelsea og Real Madrid.


Er Mbappé misfornøyd med tilværelsen i Paris (Les: nok en altfor tidlig Champions League-exit) og velger ikke å forlenge, da kan muligheten være åpen for Liverpool (med investorer på plass), som må tilbake til mer krutt i angrepet. Vanligvis er det klubben som forhandler seg til opsjon på ytterligere sesong, i case Mbappé står 24-åringen for avgjørelsene. Kylian Mbappé har på tross av kontraktsforlengelsen med PSG forrige sommer vært linket til Liverpool, Manchester United, Chelsea og Real Madrid.
show more
Post cover
Image courtesy of "Sporten.com"
Del 2 av De Jong til Manchester United overgangs-saga er fullstendig snudd på hodet

Da den nederlandske manageren Erik ten Hag overtok roret i Manchester United i fjor sommer trodde han at det ville bli enkelt å hente over landsmann Frenkie ...


«Barca føler at De Jong er en avgjørende spiller for dem, mest fordi Sergio Busquets er uten kontrakt til sommeren og ikke har bestemt seg for om han vil bli. Manchester United ser ut til å seile inn til Champions League kvalifisering neste år, de ligger på 3.plass i Premier League med hele 8.poeng ned til Newcastle på femteplass. – Dessuten er det viktig, i avgjørende grad, å spille for en klubb som spiller Champions League-fotball.
show more
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Fly-sjokk: - Mareritt

I et fly stappfullt av berusede Manchester United-fans, fikk flyvertinna Chloe Harrison (25) en opplevelse av det spesielle slaget.


- Selv da de sang «vis oss puppene dine» og «Chloe har en fin rumpe», plaget det meg ikke. Til tross for at hun er ny i jobben, tok Harrison det med et smil. Harrison hadde i forkant fått beskjed om at det ville være «noen få» supportere på flyet. Det skjedde et par ganger at noen tok tak i meg, men de slapp med en gang jeg gjorde det klart at de ikke kunne holde på sånn. I begynnelsen sang supporterne blant annet «vi elsker deg, Chloe», men etter hvert ble innholdet mer og mer sjokkerende. For i forkant av Manchester Uniteds bortemøte med Barcelona i Europa League, skulle en rekke engelske supportere av de røde djevlene til Spania for å følge favorittlaget.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Reagerer på bildene: - Trist og uanstendig

En av Glazer-søskene som eier Manchester United viste seg på Wembley under ligacupfinalen.


Det er trist og uanstendig på en måte at vi har kommet hit, men han har ikke gjort noe ulovlig. Han var i garderoben. – Det finnes ikke noe som indikerer at han er emosjonelt investert i fotballaget. Jeg tror han bare ville være til stede og oppleve festen, sier Valen. Det var veldig fint at han var der for å vise intensjonene sine, sa Ten Hag etter finaletriumfen. Hvis det er forhandlingstaktikk å være til stede, er det slikt rike folk som ham gjør.
show more