Marcus Kleveland

 
 
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Marcus Kleveland forsvarte VM-tittelen i slopestyle: – I en egen klasse

Marcus Kleveland (23) slo tilbake etter en svak start og tok sitt andre strake VM-gull i slopestyle mandag. Han var klart best i finalen i georgiske ...


Kleveland vant verdenscuprennet i slopestyle i sveitsiske Laax sent i januar og leder verdenscupen. Kleveland tok bronse i øvelsen i 2019 og 2021 og vant big air-konkurransen i X-Games nylig. Hun fylte 16 år i januar og vant med 91,38 poeng foran regjerende dobbeltmester Zoi Sadowski-Synnott (21) fra New Zealand. Han lå da rett utenfor pallen, og med et fall i siste forsøk ble det ingen medalje. I finalen gjorde Dombås-utøveren det svært spennende da han falt i sitt første forsøk. Før start pekte Kleveland på utfordringer railseksjonen i enden av løypa.
show more
Post cover
Image courtesy of "Møre"
Kleveland forsvarte VM-tittelen i slopestyle: – Sinnssjukt

Kleveland stilte til start som regjerande meister etter triumfen i amerikanske Aspen i 2021. Han var nær ved å ikkje kvalifisere seg til finalen, ...


Forseinkingar eller nedetid på digitale utgåver og tenester vert ikkje godskrive. For å få tilgang til vår internetteneste og kunne nytte deg våre tenester, må du akseptere avtalevilkåra. Dette inneber at det ikkje vert gjeve refusjon for betalt inn beløp. Priser for abonnement kan bli justert og nye prisar vil kome fram av nettsidene. Du kan flytte abonnementet til ny fast adresse eller til ferieadresse. Kjøpar kan sjølv, når som helst bestille stopp av abonnementet ved utløp. Abonnementet går ut perioden du har betalt for. Ved oppseiing går abonnementet ut perioden du har betalt for, men vert stoppa etter dette. For å kunne behalde eit studentabonnement må det innan 1. Vilkåra kan endrast utan nærare varsel, men ved større endringar vil du bli bedt om å lese gjennom og akseptere vilkåra på ny. I tillegg vert papiravisa levert til registrert adresse. Det henvises til opphavsrettsloven.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Marcus Kleveland tok VM-gull i slopestyle: - Sinnssykt god følelse

23-åringen vant VM-konkurransen i slopestyle i Georgia.


Men jeg hadde en god følelse på at det kunne ta meg til toppen. – Du kan aldri være helt sikker på om det er et gullrun. Man er med for å vinne og det føles utrolig godt når det går vegen, sier Kleveland til TV 2.


Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Marcus Kleveland tok VM-gull i slopestyle

Det holdt til gull for nordmannen, som dermed forsvarte VM-tittelen fra 2021. – Det er alltid nervepirrende å stå nede og se nesten hele finalen, det er det ...


Mons Røisland ble nummer to i kvalifiseringen, og i finalen gjorde han et godt første forsøk. Før start pekte Kleveland på utfordringer ved railseksjonen i enden av løypa. Den hadde skapt problemer for noen i kvinnekonkurransen tidligere mandag, men stoppet ikke Kleveland. Han sto da med en poengsum på 40.33, noe som var langt fra godt nok til medalje. Med andre ord trengte Dombåsingen en feilfri sisterunde for å ta medalje, noe han gjorde. Dette er sykt, sa Kleveland i intervjuet rett etter gullet var sikret.
show more
Post cover
Image courtesy of "folkebladet.no"
Kleveland forsvarte VM-tittelen i slopestyle: – Sinnssykt

Marcus Kleveland (23) slo tilbake etter en svak start og tok sitt andre strake VM-gull i slopestyle mandag. Han var klart best i snowboardfinalen i Georgia.


Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Kleveland forsvarte VM-tittelen i slopestyle: – Sinnssykt

Marcus Kleveland (23) slo tilbake etter en svak start og tok sitt andre strake VM-gull i slopestyle mandag. Han var klart best i finalen i georgiske ...


Røisland ble nummer to i kvalifiseringen, og i finalen gjorde han et godt første forsøk. Kleveland vant verdenscuprennet i slopestyle i sveitsiske Laax sent i januar og leder verdenscupen. I finalen gjorde Dombås-utøveren det svært spennende da han falt i sitt første forsøk. Han liker å gjøre det spennende for oss. Det er det verste, men vi endte opp på topp. Han var nær ved å ikke kvalifisere seg til finalen, men greide det med fattige 1,82 poengs margin.
show more
Post cover
Image courtesy of "FRIFLYT.NO"
Marcus Kleveland tar slopestyle-gull i Georgia | FRIFLYT.NO

Stortalentet fra Dombås ble verdensmester i slopestyle etter nervepirrende finale.


Det er det verste. Marcus droppet inn tidlig og ble derfor stående i bunnen av coursen å vente på om det holdt til gull. – Det er utrolig digg. Han liker å gjøre det spennende for oss, uttalte trener – Det er alltid nervepirrende å stå nede og se nesten hele finalen. Men i andre run løftet stortalentet fra Dombås seg med en feilfri gjennomføring dommerne ga ham 87.23 poeng for.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Kleveland forsvarte VM-tittelen i slopestyle: – Sinnssykt

Marcus Kleveland (23) slo tilbake etter en svak start og tok sitt andre strake VM-gull i slopestyle mandag. Han var klart best i snowboardfinalen i Georgia.


Røisland ble nummer to i kvalifiseringen, og i finalen gjorde han et godt første forsøk. Kleveland vant verdenscuprennet i slopestyle i sveitsiske Laax sent i januar og leder verdenscupen. I finalen gjorde Dombås-utøveren det svært spennende da han falt i sitt første forsøk. Han liker å gjøre det spennende for oss. Det er det verste, men vi endte opp på topp. Han var nær ved å ikke kvalifisere seg til finalen, men greide det med fattige 1,82 poengs margin.
show more