Storm Reid

 
 
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
«Ellie» til VG om skeiv representasjon: – Betyr så mye

NB! Saken inneholder store spoilere for episode syv av «The Last of Us». Se episoden, og kom tilbake!


Det er et spørsmål uten noe tydelig svar, og jeg tror det gjør mer inntrykk at det er sånn. – Det vi spilte inn er så poetisk og nydelig. Selv om det aldri sies eksplisitt, er det grunn til å tro at det dreier seg om en infisert Riley. – Jeg tror at det gjør mer inntrykk å bare antyde et voldelig mørke, i stedet for å vise det. Enten det er heterofil eller homofil kjærlighet, det er det samme. Episoden er basert på DLC-enDLC-enDLC er kort for «downloadable content».
show more
Post cover
Image courtesy of "730.no"
Setter på plass sure seere

Ingen spoilere. I dagens episode av The Last of Us får vi vårt første møte med Euphoria-stjernen Storm Reid (født i 03) i serien.


Du prioriterer å se på de tweetsene over de som ikke er så bra. Jeg kan bare ikke – jeg vil aldri forstå […] Selv om noen ikke vil like det, så er det enda flere som kommer til å sette pris på det, sier Storm. Hvis du ikke vil se på det fordi det har homofile historier, fordi en karakter er trans, så er det på deg og du går glipp av noe. Det er der jobben kommer inn og da blir det satt pris på. Jeg synes det å bekymre seg over hvem folk elsker er absurd. I skrivende stund er det den mest ratede episoden på IMDb med 197 374 stemmer, hvorav 52 206 har gitt den en 1-er.
show more