Birk Ruud

 
 
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Dobbelt norsk i VM-finalen i slopestyle

Det ble norsk gullmedalje til Birk Ruud etter herrenes slopestyle-finale i Georgia. Christian Nummedal tok sølvet.


Jeg har gjort det før, og det funket igjen i dag. På andre runde viste Nummedal enorm kvalitet og ordnet andreplassen med 87.08 poeng, til stor glede i målområdet. Sebastian Schjerve startet tredje sist i første run, og kom seg etter å ha bommet litt på første rail. Han har tidligere et gull i Big Air fra OL i fjor, og to gull i X games- Big Air. Dette ble Ruuds første gull i et verdensmesterskap. 22-åringen leverte varene i første run og gjorde bortimot ingen feil.
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Birk Ruud tok VM-gull i slopestyle – sendte hilsen til kjæresten

Det ble en norsk festdag i VM i Georgia. Birk Ruud (22) sikret gull og Christian Nummedal (27) sølv i slopestyle.


Han bommet på første forsøk, men i «run» nummer to fikk han 81,85 poeng. Sebastian Schjerve var en medaljefavoritt i finalen etter å ha blitt treer i kvalifiseringen. Andri Ragettli fra Sveits åpnet knallsterkt i den første runden og tok en tidlig ledelse. På den siste runden gjorde imidlertid 27-åringen alt riktig, og fikk en imponerende poengsum på 87,08. I den siste runden var det 84,33 som skulle slås, noe han klarte med glans: Det ble en norsk festdag i VM i Georgia.
show more
Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
VM-gull til Birk Ruud: – Nå kan jeg si at jeg er verdens beste

Fristilsstjernen Birk Ruud innfridde og ble verdensmester for første gang med tirsdagens slopestyleseier i Georgia. Christian Nummedal tok sølvet.


Ruud vant sitt kvalifiseringen med poengsummen 91,50 og var en klar gullkandidat i finalen. Ruud ble nummer fem i OL i fjor. Ruud vant verdenscuprennet i slopestyle i USA tidligere i februar. Han bommet i første forsøk, men i «run» nummer to fikk han 81,85 poeng. – Det var en helt sinnssyk dag. Dermed måtte han levere i finaleomgangen, og det gjorde han.
show more
Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Birk Ruud tok VM-gull i slopestyle – sendte hilsen til kjæresten

Ruud som har vunnet fire verdenscupkonkurranser denne sesongen, var storfavoritt før tirsdagens slopestyle. Etter første runde lå Birk på en tredjeplass med ...


Han bommet på første forsøk, men i «run» nummer to fikk han 81,85 poeng. Sebastian Schjerve var en medaljefavoritt i finalen etter å ha blitt treer i kvalifiseringen. Andri Ragettli fra Sveits åpnet knallsterkt i den første runden og tok en tidlig ledelse. På den siste runden gjorde imidlertid 27-åringen alt riktig, og fikk en imponerende poengsum på 87,08. I den siste runden var det 84,33 som skulle slås, noe han klarte med glans: Det ble en norsk festdag i VM i Georgia.
show more
Post cover
Image courtesy of "730.no"
Forteller om bruddet og den nye kjæresten

I ukens episode er det Tonje Frigstad (født i 00) som er gjest. Sørlandsjenta ble kjent etter deltakelsen på Farmen i 2021, hvor hun også fant kjærligheten.


Da jeg var helt ferdig med dette med Simon hadde det gått lang tid og jeg tenkte at jeg var åpen for å begynne å date litt. – Også gikk det ganske lang tid fordi jeg måtte gjøre meg ferdig med dette bruddet, og han var absolutt ikke i bilde. – Etter det første møte i God Kveld Norge så sendte han en melding, bare sånn veldig casual. Så det var på en måte ikke sårt […] Det gikk veldig bra. Eller, jeg hadde kanskje sett han på Instagram eller noe sånn, men jeg hadde ikke noe forhold til han. – Det gikk egentlig veldig fint, fordi ting ble gjort på en så fin måte mellom meg og Simon.
show more
Post cover
Image courtesy of "Trønder-Avisa"
(+) Schjerve med VM-beste på norsk jubeldag

Friskikjører Sebastian Schjerve (22) endte på en meget sterk femteplass i VM i slopestyle da Birk Ruud og Christian Nummedal tok gull og sølv.


Trønder-Avisa er en del av Amedia, og vi er ansvarlig for dine data. Friskikjører Sebastian Schjerve (22) endte på en meget sterk femteplass i VM i slopestyle da Birk Ruud og Christian Nummedal tok gull og sølv.


Post cover
Image courtesy of "Varingen"
VM-sølv til Christian Nummedal

Friski-utøver Christian Nummedal falt i første forsøk. Nittedølen sikre likevel VM-sølv i Georgia tirsdag ettermiddag.


– Det er i slopestyle han har hatt mest lyst til å bli best. Andre run satt som det skulle. På tross av smaken av gull, har Nummedal ingen bismak til Ruud. Jeg har følt meg emosjonell, nesten på gråten, forteller Christian Nummedal. Jeg har hatt en helt syk dag. Det var i finaleomgangen i slopestyle at det virkelig gikk veien for Nummedal.
show more
Post cover
Image courtesy of "Møre"
Dobbelt norsk i slopestyle: Ruud tok VM-gullet framfor Nummedal

Fristilsstjernen Birk Ruud forsvarte favorittstempelet og tok sitt første VM-gull han vatn slopestylekonkurransen i Georgia. Christian Nummedal tok sølvet.


Forseinkingar eller nedetid på digitale utgåver og tenester vert ikkje godskrive. For å få tilgang til vår internetteneste og kunne nytte deg våre tenester, må du akseptere avtalevilkåra. Dette inneber at det ikkje vert gjeve refusjon for betalt inn beløp. Priser for abonnement kan bli justert og nye prisar vil kome fram av nettsidene. Du kan flytte abonnementet til ny fast adresse eller til ferieadresse. Kjøpar kan sjølv, når som helst bestille stopp av abonnementet ved utløp. Abonnementet går ut perioden du har betalt for. Ved oppseiing går abonnementet ut perioden du har betalt for, men vert stoppa etter dette. For å kunne behalde eit studentabonnement må det innan 1. Vilkåra kan endrast utan nærare varsel, men ved større endringar vil du bli bedt om å lese gjennom og akseptere vilkåra på ny. I tillegg vert papiravisa levert til registrert adresse. Det henvises til opphavsrettsloven.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Avslører flørtemelding: - Hun er ganske kjent

GOD KVELD NORGE (TV 2): I et nytt intervju hevder TV-personlighet Tonje Frigstad (22) at hun har fått en forespørsel av en internasjonal kjendis.


Hun har spilt i Batwoman, avslører hun. Jeg kunne kanskje gjort det bare for «the experience», røper hun. Så tok det ikke lang tid før jeg fikk googlet meg frem og fikk sendt henne en melding, sa Ruud om møtet, – Jeg følte at den perfekte for meg ikke kom til å komme. – Vi har vært sammen i litt over en måned. Jeg er veldig forelsket, og han er veldig forelsket i meg, sier hun om kjæresten.
show more
Post cover
Image courtesy of "Budstikka"
Bærums-gutt verdensmester: – Fantastisk

Fristilsstjernen Birk Ruud (22) innfridde og ble verdensmester for første gang med tirsdagens slopestyleseier i Georgia. Christian Nummedal tok sølvet.


Ruud vant sitt kvalifiseringen med poengsummen 91,50 og var en klar gullkandidat i finalen. Ruud vant verdenscuprennet i slopestyle i USA tidligere i februar. Han bommet i første forsøk, men i «run» nummer to fikk han 81,85 poeng. – Det var en helt sinnssyk dag. Dermed måtte han levere i finaleomgangen, og det gjorde han. Han falt i sitt første forsøk, men slo sterkt tilbake i andre forsøk.
show more
Post cover
Image courtesy of "FRIFLYT.NO"
Birk Ruud er verdensmester i slopestyle | FRIFLYT.NO

– For en helt rå dag! Både Nummedal, Killi og meg selv på pallen, sier Ruud. SE VIDEO: Birk Ruud ble verdensmester i slopestyle med dette runnet:.


Under run nummer to får ikke 20-åringen det helt til å stemme og ender til slutt på en 15. Sebastian Scjerve var på topp tre etter kvaliken og det var store forventninger til 22-åringen, men fikk første run litt ødelagt. På tross av smaken av gull, har Nummedal ingen bismak til Ruud. Unggutten fra Dombås endte med det på 5. Jeg har følt meg emosjonell, nesten på gråten, forteller Nummedal. Jeg har hatt en helt syk dag.
show more