First Aid Kit

2023 - 2 - 28

Post cover
Image courtesy of "Puls"

Bildespesial: First Aid Kit på Sentrum Scene (Puls)

En skulle nesten tro at søstrene Klara og Johanna Söderberg, aka First Aid Kit, musikalsk kommer fra de dypeste skoger langt inni landet. Det gjør de ikke.

[Del på Twitter](https://twitter.com/share?url=https://www.puls.no/19312.html&text=PULS: Bildespesial: First Aid Kit på Sentrum Scene) I går spilte de i Oslo.](19306.html) ](19302.html) Med begge hender godt plantet ned i (progressiv) metal - men også i bluesen og jazzen - og jaggu har han ikke også flørtet med både country, elektronikk og noise. [Bildespesial: Devin Townsend på Sentrum Scene](19302.html) [(23.02.23) Den canadiske gitarvirtous, Devin Townsend, valgte å legge åpningskonserten på sin «European Lightwork Tour» til Oslo. [First Aid Kit går pop - med hell](19179.html) [(09.11.22) Søstrene sisters går nye veier. [Sjømannen fra Honningsvåg versus vampyrkongen fra Transylvania](19308.html) [(26.02.23) Dramatisk, spektral, gammel Hollywood-horror. Og de lykkes.](19179.html) [Pixies – ikke like unike lenger](19306.html) [(23.02.23) Boston-gruppa Pixies’ karriere kan deles inn i to faser. Setliste (fra setlist.fm): Palomino, Angel, It's A Shame, Fallen Snow, Stay Gold, The Last One, Rebel Heart, The Lion's Roar, Nobody Knows, Wild Horses II, Songbird, Ghost Town, Hem of Her Dress, A Feeling That Never Came, Emmylou, Fireworks. Storby-jentene fra Stockholm dyrker sin egen stil, og la oss kalle den «Swedicana». De er begge fremragende vokalister, spesielt når de synger de vakreste harmonier sammen.

– Vi var jo bare små barn (Dagsavisen)

First Aid Kit spiller to fullsatte konserter i Oslo. Her forteller de om 15 hektiske år siden ble oppdaget, 15 og 17 år gamle.

Det var ikke deres aller første opptreden i utlandet, men det var her responsen fikk dem til å følge at noe var i ferd med å skje. På sensommeren spilte de for enda flere på Øyafestivalen, og i høst kom albumet «Palomino» som bekreftet at de var tilbake etter pandemien. – Det var et lite sted, men for oss var det enormt stort å være der.

Explore the last week